• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portugal se žali na odluku FIFA! Ronaldo proslavio gol, a ne zna se ko je zapravo strijelac! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Narednih dana moraće da se ispituje ko je postigao gol za Portugal - Kristijano Ronaldo ili Bruno Fernandeš?

 Portugal traži da se prizna pogodak Ronaldu protiv Urugvaja Izvor: Profimedia

Fudbaleri Portugala su na Svjetskom prvenstvu u Kataru savladali Urugvaj (2:0) u drugom meču grupne faze i tako već nakon dvije runde sebi obezbijedili plasman u nokaut fazu takmičenja. Do pobjede su stigli golovima dvostrukog strijelca Bruna Fernandeša, ali... Kako prenosi pojedini portugalski i španski mediji, njihova reprezentacija će se zbog toga žaliti.

Portugalci smatraju da je prvi gol na meču postigao Kristijano Ronaldo, koji se našao na putanji lopte do gola. Nakon što je ofanzivni vezni Mančester junajteda centrirao sa lijeve strane, bivši fudbaler tog kluba krenuo je da odigra glavom, ali ostaje nejasno da li je u tome i uspio. Njegova reakcija svakako je uticala na golmana Urugvaja, dok ima i onih koji su pokušavali da "zamrznu" snimak kako bi dokazali da je Kristijano kosom promijenio pravac lopti.

Zbog toga bi Fudbalski savez Portugala mogao da traži od FIFA veliku promjenu, da se ovaj gol zapravo pripiše Kristijanu Ronaldu, najboljem strijelcu u reprezentativnom fudbalu. Akciju iz koje je postignut pogodak možete vidjeti na 2:00 ovog snimka:

Drugo kolo grupne faze.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Podsjećamo, Kristijano Ronaldo je nedavno "skinuo" sa trona Ali Deija kao najbolji strijelac u fudbalskoj istoriji, kada se računaju golovi za državni tim. Umjesto čuvenog Iranca koji je posljednjih nedjelja u centru javnosti zbog problema koje njegova zemlja ima sada je na vrhu Portugalac koji je čak 118 puta tresao mreže drugih država. Nema sumnje da će se taj njegov niz nastaviti, a u Kataru je postao i rekord po broju Svjetskih prvenstava na kojima je dao gol. Pogledajte detalje sa meča Portugala i Urugvaja:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC