• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat kao Muta Nikolić - SVE JE TO NORMALNO! Nikola Vlašić otkrio šta su mu Srbi rekli: Javili se Nemanja, Saša i Vanja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatska je dramatično eliminisala Japan, a igrači Zlatka Dalića poslije meča nisu bili euforični. Evo zašto! /Od reportera MONDA sa Svjetskog prvenstva, Milutina Vujičića/

 Hrvati bez euforije nakon plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva Izvor: Profimedia/xNigelxKeenex PSI-16506-0039

Bez euforije. Tako u dvije riječi može da se opiše raspoloženje hrvatskih igrača koji su stali da daju izjave poslije pobjede nad Japanom i plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, dok ni njihovi novinari, kojih je djeluje bilo manje od srpskih u miks-zoni, nisu bili potpuno nasmijani.

Nikola Vlašić, koji je u igru ušao sa klupe, objasnio je novinarima i zbog čega se nije toliko slavilo...

"Možda je tako sa momcima koji su došli do finala prije četiri godine, njima je to normalno, ali ja sam jako srećan jer tada nisam bio u timu... ", poručio je Vlašić koji je tada otpao sa spiska Zlatka Dalića.

Da li zbog tog manjka euforije, već sebe vide u finalu i ostalo nije toliko važno? Ako pitate njega - ne: "Nimalo ne razmišljam o finalu."

Vlašić je rekao da su znali tačan plan Japana, da će igrati na kontre i da su jako opasni jer su pobijedili Njemačku i Španiju, dodajući da je sve vrijeme osjećao da će postići gol, ali je na kraju ipak Dominik Livaković "pobrao lovorike" sa tri odbrane u penal seriji:

"Svaka čast, kad golman odbrani tri penala, ne možeš da izgubiš", rekao je Vlašić i dodao da su mu sreću pred meč poželjeli i Srbi iz Torina. "Nemanja, Saša i Vanja su mi poželjeli sreću, oni su nažalost već doma", dodao je momak iz Splita.

Simpatičan komentar na partiju heroja "vatrenih" imao je i Borna Barišić, kome su ovo bili prvi minuti na turniru. Odlično je odigrao po lijevoj strani i uspio da zaustavi japanske napade, da bi ipak čuvar mreže Dinama "riješio" dramu sa tri odbranjena jedanaesterca: "Top, ljubim ga, znamo kako brani penale, svaka mu čast. Katastrofa je gledati penale, znaš da si ili jesi ili nisi, srećom danas jesmo."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC