• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena poznatog fudbalera ima rješenje šta da rade igrači u Kataru bez žena!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Njen suprug Rui Patrisio već 12 godina brani za reprezentaciju, a sada i ona zna način da pomogne nacionalnom timu.

 Savjet fudbalerima šta da rade bez žena u Kataru Izvor: Instagram/vera.r.patricio/printscreen

Iako su na Svjetskom prvenstvu u Kataru posljednjih dana reprezentaciju Portugala pogađali veliki skandali oko Kristijana Ronalda - nije mu se sviđalo da ne igra, pa nije hteo da trenira, u njihovoj zemlji čeka se titula. Navijači su oduševljeni izdanjem protiv Švajcarske u prvoj rundi nokaut faze, a supruga jednog reprezentativca ima dodatne trikove kako da poprave nastup na turniru.

Iskusni čuvar mreže Rui Patrisio (34), koji više nije prvi izbor među stativama, mogao bi svojim kolegama da podijeli neke savjete. Njegova supruga Vera je sek*ualni terapeut i reprezentativcima na Mundijalu u Kataru predlaže revolucionarnu ideju kako da se oslobode nervoze pred mečeve! Riječ je o masturbaciji, koju bi fudbaleri trebalo da praktikuju da ne budu napeti. Ovako izgleda Vera:

"Fudbaleri ne bi trebalo da se ustručavaju i suzdržavaju od sek*a pred utakmice. Znamo da je praksa da oni ne mogu da budu uz svoje porodice već da su u karantinu. Ostaje im samo da masturbiraju, to bi moglo mnogo da im pomogne da se opuste i da ne budu nervozni", ispričala je u televizijskoj emisiji Vera Patrisio.

Reprezentativci Portugala nisu reagovali na ove navode, a ostaće misterija da li su poslušali ženu koja je stručnjak u ovoj oblasti. Bilo kako bilo - njima za sada ide perfektno. Prvo su uspjeli da "izađu" iz grupe, a zatim i da deklasiraju Švajcarsku u osmini finala. Slijedi im Maroko, što je vjerovatno još jedan meč koji će iskusni golman Rui Patrisio odgledati sa klupe za rezerve. Pogledajte zajedničke fotgorafije portugalskog golmana i njegove supruge:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC