• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape PRVI PUT progovorio o uvredama i Mesiju: Neću na to da trošim snagu, sačekaću da se Leo vrati!

Autor Dragan Šutvić

Dok Lionel Mesi i dalje slavi u Argentini, Kilijan Mbape je riješio da odmah izađe na teren, a sada se oglasio i o brojnim prozivkama na svoj račun.

 kilijan mbape o uvredama  Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Najbolji strijelac nedavno završenog Svjetskog prvenstva Kilijan Mbape javio se i oglasio po prvi put povodom prozivki i uvreda koje su mu upućene nakon što je izgubio finale Svetskog prvenstva od Argentine. On je tada dao het-trik i uz to pogodio penal u penal seriji na kraju, ali je odbranama Emilijana Martineza Argentina uzela titulu.

Upravo je Martinez prvo u svlačionici tražio "minut ćutanja" za Mbapea, potom je slavio sa lutkom na koju je bio zalijepljen Mbapeov lik, a navijači Argentine su čak zapalili mrtvački kovčeg sa slikom napadača Francuske. Ipak, njega to ne zanima!

"Proslave nisu moj problem. Ne trošim snagu na tako trivijalne stvari. Meni je važno da dajem najbolje od sebe za klub", kazao je Mbape, a onda se osvrnuo i na odnos sa Lionelom Mesijem. 

"Sačekaću Messija da se vrati pa da nastavimo da zajedno postižemo golove i pobjeđujemo. Pričao sam s njim i čestitao sam mu. To je za njega bio životni cilj, za mene takođe, ali ja nisam uspio u Kataru", dodao je Francuz.

Pobijedio je, u dramatičnom meču u kome je Nejmar zaradio crveni karton, Pari Sen Žermen Strazbur sa 2:1, a Mbape je bio ključ te pobede. 

"Ja lično nikad neću da zaboravim poraz u finalu, ali nije klub kriv za moj neuspjeh u reprezentaciji. Pokušao sam da se vratim sa što je više moguće pozitivne energije. Pokušao sam da dam podsticaj svojoj ekipi da dođe do pobjede i nastavi sezonu bez poraza. Svjetsko prvenstvo je bilo u zagradi, klub nema veze s tim", završio je Mbape.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC