• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pa nisam vam ja Aleks Ferguson... Gvardiola potpisao novi ugovor, pa zaprijetio: Meni to NIŠTA ne znači!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pep Gvardiola nema namjeru da se dugo zadržava u Mančester sitiju, iako se nedavno "obećao" novim ugovorom.

 Pep Gvardiola produžio ugovor sa Mančester sitijem, ali ne želi da ostane dugo u klubu Izvor: YouTube/Man City/Screenshot

Pep Gvardiola nedavno je potpisao novi ugovor sa Mančester sitijem, koji će biti na snazi do 2025. godine, međutim ako navijači "građana" očekuju da će ostati toliko dugo da napravi dinastiju - grdno se varaju.

Gvardiola ne voli da se veže za projekte na duge staze i zbog toga je uglavnom potpisivao kratkoročne ugovore, dok je sada gazdama Sitija i navijačima poručio da zaborave da će potrajati koliko i Aleks Ferguson u "crvenom" dijelu Mančestera.

Dobro je poznato da je Ferguson od 1986. do 2013. godine vodio Junajted, i to sa kakvim uspjesima, dok Gvardioli nije ni na kraj pameti da će se toliko zadržati na Etihadu.

"Do kada ću ostati? Do trenutka kada osjetim da nešto nije u redu ili da više ne želim da budem ovdje. Tada ću dati otkaz. Znate, ja vam nisam Ferguson ili Venger da na istom mjestu ostanem po 20 godina", rekao je Gvardiola koji svako malo podsjeti Mančester siti da ga "ne drži mjesto".

"Istina, nedavno sam sa Sitijem produžio ugovor, ali meni je to samo parče papira. Ako se zasitimo jedni drugih, definitivno neću ostati ovdje samo zato što mi još neko vrijeme traje ugovor."

Podsjetimo, Gvardiola (51) je u Mančester sitiju od 2016. godine i sa ovim klubom je do sada osvojio četiri titule u Premijer ligi, četiri Liga kupa i jedan FA Kup, dok je i sam priznao da njegov mandat "neće biti kompletan" ako ne donese "građanima" i istorijski prvi pehar Lige šampiona. U ljeto 2021. godine je bio blizu, ali ga je Čelsi pobijedio u finalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC