• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler saznao da mu žena prodaje golišave fotke: Igrao za Milan i Inter, sad ona zarađuje - reakcija sve iznenadila!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši fudbaler Intera i Milana se na kraju složio sa odlukom svoje supruge da prodaje golišave fotke.

 Žena fudbalera Kristijana Daminuca prodaje gole fotografije Izvor: Instagram/cokadaminuta/Screenshot

Rumunski fudbaler Kristijan Daminuca (32) bio je svojevremeno jedan od najtalentovanijih fudbalera na Balkanu i još kao 18-godišnjaka ga je primijetio Inter, potom je bio u gradskom rivalu Milanu, ali se ispostavilo da nema kvalitet za ove klubove, pa čak ni za one u drugoj, ako i trećoj ligi...

Slavu je iskoristio da se provodi i uživa, čak tri puta se ženio, a potom iznenada saznao da mu posljednja supruga koristi "OnlyFans". Preciznije, Madalina Daminuca je krila od svog supruga da je otvorila stranicu na "OnlyFans" na kojoj naplaćuje golišave fotografije i snimke, i razgovara sa svojim pratiocima. Sve je to dugo tajila prije nego što je i sam Kristijan, inače sada penzionisani fudbaler, saznao za ove "bludne" radnje svoje supruge.

Tokom "surfovanja" na Internetu došao je do jedne njene golišave fotografije i vrlo brzo "sabrao dva i dva" shvativši otkud odjednom Madalina raspolaže sa toliko novca. Mnogi bi očekivali da na to burno reaguje, možda čak i da zatraži razvod, međutim sve su brzo izgladili i dogovorili se da Madalina i ubuduće na taj način privređuje.

"Ta platforma zaista nije ništa pogrešno. Sada je to više da pokazuješ svoj modni ukus, a ne golo tijelo. Imam djecu i znam šta ne smijem da radim jer želim da im dam primjer da ne postoji ništa pogrešno biti dio takve stranice i objavljivati normalne slike", kazala je Madalina za rumunske medije i potom dodala: "Uglavnom postavljam fotografije u donjem vešu, nekada su provokativnije, ali sve je u granicama normalnog i suprug je super reagovao kada je saznao. Bilo mi je neugodno da mu kažem kako zarađujem novac i to sam krila od njega na kratko, ali saznao je".

Madalina dodaje da je Kristijan "otvorenog uma" i da nema nikakav problem sa tim, a dodaje da je podržava i da uopšte nije ljubomoran zbog toga: "Ponekad mi pomaže i oko fotografija, znam da će uvijek biti uz mene".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC