• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tadiću, zašto samo ti nisi nosio traku!?" Haos u Holandiji - legenda optužila Srbina, a ne zna šta se desilo!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Tadić se ni kriv ni dužan našao usred afere "kapitenska traka" u Holandiji.

 vesli snajder napao dušana tadića Izvor: Profimedia

Holandska legenda Vesli Snajder već dugo javno kritikuje Dušana Tadića i pokušava da ga degradira u Ajaksu, a nikako da se otkrije koji je njegov pravi motiv za tako nešto. Prvo je tražio od trenera Ajaksa da ga "skloni" iz tima, pričao je i da sam određuje koji će igrači igrati kod sada već bivšeg Alfreda Šrojdera, dok je sada udario na srpskog fudbalera i zbog poteza "kopljanika" prethodnog vikenda.

Snajder je kritikovao Dušana Tadića jer je jedini kapiten holandskih klubova iz Eredivizije koji u 21. kolu nije nosio kapitensku traku sa zastavama Turske i Sirije, zemalja koje su pogodili razorni zemljotresi. Kao da se Tadić uopšte pitao za to...


"Svi osim kapitena Ajaksa nosili su kapitensku traku u znak podrške svima u zemljotresima u Siriji i Turskoj. To je jako lijepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarsi iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i ja sam to učinio...", rekao je Snajder u jednoj televizijskoj emisiji nakon čega se umiješao još jedan bivši fudbaler Endi van der Mejde: "Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumijem zašto nisu".

Ipak, Vesli Snajder je propustio da vidi da su igrači Ajaksa izašli u specijalnim majicama u znam podrške ovim narodima, dok su takođe donirali i novac od prodatih dresova sa specijalnim porukama. Takoreći, učestvovali su u akciji na način na koji su željeli, dok je njihov bivši fudbaler pokušao da ih osudi.

Zbog krajnje nepotrebnog haosa koji je Vesli Snajder napravio u holandskoj javnosti i optužio Dušana Tadića za bezosjećajnost prema povrijeđenim Turcima i Sirijcima, srpski kapiten se oglasio: "Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko pogodili. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje bližnje, kao i sa onima koji su na bilo koji način pogođeni zemljotresima".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC