• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izdao saopštenje povodom derbija sa Zvezdom: Igrarije na štetu srpskog fudbala, ne slažemo se sa tim

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan se oglasio povodom pomjeranja termina najveće utakmice srpskog fudbala.

 FK Partizan oglasio se saopštenem o vječitom derbiju protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan ponovo se oglasio povodom termina odigravanja "vječitog derbija" sa Crvenom zvezdom, ovoga puta saopštenjem koje potpisuje generalni direktor kluba Miloš Vazura. 

"Vječiti derbi" je prvobitno bio zakazan za 2. marta, nakon toga je Crvena zvezda objavila da će prodavati karte za tu utakmicu, ali zakazanu za 1. mart. Oglasio se ubrzo i FK Partizan, a sada su se ponovo žalili.  

Saopštenje upućeno Zajednici klubova Superlige i Prve lige Srbije prenosimo u cjelosti. 

"Fudbalski klub Partizan Vam se još jednom obraća povodom termina odigravanja utakmice 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Crvena zvezda i FK Partizan, a koji je dogovoren saglasnošću svih strana učesnika za četvrtak 2. mart, sa početkom od 18.00 časova. 

Fudbalski klub Partizan je kao što Vam je već poznato iz dopisa od 17. februara 2023. iz sredstava javnog informisanja saznao da je FK Crvena zvezda naknadno samoinicijativno zakazala utakmicu za srijedu, 1. marta, sa početkom od 19.00 časova, a u suprotnosti sa Vašom odlukom od 14. februara kao organa koji je jedini nadležan za određivanje termina utakmica Superlige Srbije.

Ovim putem FK Partizan još jednom izražava svoje neslaganje sa svojevoljnim pomjeranjem termina odigravanja pomenute utakmice od strane drugog kluba na bilo koji drugi datum do onoga koji je zvanično određen i objavljen od strane Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije dana 14. februara.

Igrarije sa određivanjem termina odigravanja svetkovine srpskog fudbala u trenutku kada je FK Partizan jedini predstavnik srpskog fudbala u evropskim takmičenjima i kao takav se bori za što bolji status svih srpskih klubova koji će učestvovati u UEFA takmičenjima u sezoni 2024/25 idu isključivo na štetu srpskog fudbala.

Smatramo da je naknadna promjena objavljenog termina pomenute utakmice, sa kojim su se saglasili svi akteri, a kakva uvjerenja imamo od strane Zajednice, nemoguća i suprotna propisima, te blago rečeno štetna za ozbiljnost i regularnost takmičenja Mozzart bet Superlige, a čemu svi mi učesnici težimo. Eventualno pomjeranje navedene utakmice 24. kola sa već određenog termina 1. marta bi uslovilo dalja pomjeranja termina utakmica narednih kola, a sa čim FK Partizan nije I ne može biti saglasan", navodi se u saopštenju koje potpisuje Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC