• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Švajcarskoj - GORIO DRES "SUPER MARIJA": Navijači razočarani, kapitena Balotelija otjerali sa meča!

Autor Dušan Ninković

Italijanski fudbaler Mario Baloteli treba da bude lider svog tima u Švajcarskoj, ali im za sada ide loše tokom ove sezone.

 Incident Marija Balotelija na utakmici Izvor: Instagram/mb459/Blick.ch/printscreen

Novi veliki problemi u karijeri pomalo zaboravljenog Marija Balotelija, Italijanski napadač koji je u dresovima Intera, Mančester sitija ili Milana imao najblistavije trenutke svoje karijere i izborio se za mesto standardnog reprezentativca Italije, sada igra u švajcarskom Sionu i ne ide mu baš sjajno.

Nakon ubjedljivog prvenstvenog poraza od Sent Galena (4:0), navijači su na tribinama zapalili dres proslavljenog fudbalera, nakon što su njega sa terena ispratili zvižducima! Tokom meča se sa tribina čulo skandiranje "Preznojite se ili izađite", a Baloteli je bio jedan od trojice igrača koje je trener zamjenio u 70. minutu susreta. Nakon što je Baloteli izašao iz igre, meč su bojkotovali i navijači Siona!

Više ih nisu zanimala dešavanja na terenu već su se posvetili tihom protesti protiv stanja u klubu, kao i napuštanju tribine na kojoj su bili smješteni. Pojedini su sačekali kraj susreta i zatim na ogradi svog stadiona istakli dres kontroverznog italijanskog fudbalera Marija Balotelija koji je uskoro izgorio.

Mario ove sezone igra ispod svih očekivanja, a i pored toga je bio kapiten na meču protiv Sent Galena. To je bio drugi meč u nizu na kojem je bio lider tima, ali nije uspio da povuče ekipu ka dobrom rezultatu. Inače, postigao je pet golova za Sion ove sezone, a od čega su čak tri bila sa penala.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC