• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STADION ENGLESKOG VELIKANA U TOTALNOM RASPADU: Isplivao snimak, fekalije svuda, navijači šokirani (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Ružne scene sa kultnog "Old Traforda", u toaletu je nastala prava poplava od fekalija koje su se izlile svuda.

 Old Traford u lošem stanju Izvor: Profimedia

Stadion Mančester Junajteda, kultni "Old Traford", decenijama važi za jedan od najboljih i najljepših stadiona u Evropi, nesvakidašnji dizajn i dobra infrastruktura su uvijek bili odlika doma "crvenih đavola". Ali poslije utakmice sa Sautemptonom, jedan od navijača je bio vidno revoltiran zbog izlivanja urina po cijelom toaletu, što je on snimio i objavio na tviter.

Navijač je u opisu videa naveo i da ovo nije prvi put da se dešava, da porodica Glejzer uopšte ne brine o stadionu i da to konstanto kriju od javnosti. U komentarima ispod videa se javilo još puno ljudi, čak i bivši radnik koji je napisao da je tako bilo još kada je on radio u klubu 2015. godine.

Veoma neprijatne i ružne scene sa stadiona koji svakodnevno posjeti ogroman broj turista i koji ima status jednog od najlepših u Evropi i na kom se odigrao veliki broj bitnih utakmica. Snimak koji se širi društvenim mrežama je za jedan dan skupio čak 4,3 miliona pregleda, a možete ga pogledati i ovdje:

 Nakon glasina o prodaji kluba, koju mnogi navijači očekuju godinama, zbog loše transfer politike, previsokih cijena karata, a sada i zbog veoma lošeg stanja na stadionu. Kada se pojavila vijest o prodaji kluba katarskom šeiku koji je izjavio da Mančester želi da vrati na pobjednički put, navijači su imali pozitivnu reakciju. Ovaj incident na stadionu je samo razlog više za ljude koji godinama pozivaju porodicu Glejzer da proda Mančester i ode iz kluba.

Što se Mančester Junjteda tiče, trenutno su u rezultatskoj krizi, nakon "debakla" protiv Liverpula u derbiju, odigrali su 0-0 protiv Sautemptona u okviru 27. kola Premijer lige, dokaz za lošu igru i atmosferu na terenu je i crveni karton Kazemira, koji je takođe pao u formi kao i cijela ekipa. I dalje su treći na tabeli, ali se Totenhem približio na razliku od dva boda, pa će se do kraja sezone voditi borba za poziciju koja vodi u Ligu šampiona, iako su mnogi najavljivali borbu čak i za trofej.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC