• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Njemačke saopštio spisak, NA NJEMU NEMA LEGENDE! Svi u čudu nakon objave, Nijemac se OGLASIO na Instagramu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor njemačke fudbalske reprezentacije Hansi Flik saopštio je spisak za prijateljske utakmice, a na njemu se nije našao legendarni fudbaler.

 Hansi Flik objavio spisak reprezentacije Njemačke bez Tomasa Milera Izvor: Profimedia/Marcelo Machado de Melo/Fotoarena/Sipa USA

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Hansi Flik saopštio je spisak za prijateljske utakmice protiv Belgije i Perua krajem marta i juna. Na iznenađenje mnogih među pozvanima se nije našao Tomas Miler, legenda reprezentacije. Nijemac se povodom nepozivanja u nacionali tim oglasio na svom instagram profilu zvaničnom porukom.

"Juče je objavljeno da me Hansi Flik neće pozivati za naredna dva okupljanja. Cijenimo jedni druge i nastavićemo da budemo u dobrom kontaktu. Onda ćemo vidjeti kako će biti, držim palčeve momcima za prve međunarodne utakmice u godini. Lično, želim da iskoristim repezentativnu pauzu da se pripremim za predstojeće obaveze u Bajernu. Odlučujuća faza sezone u klupskom fudbalu je pred vratima. Imamo sjajnu početnu poziciju u sva tri takmičenja i još mnogo toga imamo u planu za ovu sezonu! Moja glad za trofejima je neprekidna", napisao je Miler.

O ovoj situaciji je za medije govorio i selektor Flik, koji je istakao da vrata reprezentacije za Tomasa Milera nisu zatvorena, pogotovo sada kada se uzme u obzir njegova važnost u igri Bajerna. 

"Razgovarao sam sa Tomasom i on neće biti pozvan na utakmice u martu i junu, želim da pružim šansu mlađim igračima sa reprezentacijom, alii to ne znači da je njegova karijera u Njemačkoj gotova ili da neće imati važnu ulogu na Euru. On na stvari gleda kao ja, kao reprezentativac se ne povlači. Ili dobiješ poziv ili ne, a on je sada na čekanju do ljeta. A i zašto bih zauvijek zatvorio vrata takvom igraču? Pogledajte njegovu trenutnu važnost za Bajern, ponovo je potpuno važan i veoma sam srećan zbog njega", objasnio je Flik za "Zidojče cajtung".

Miler je sa "pancerima" osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine, a 2010. u Južnoj Africi bronzu. Ove sezone je u Bundesligi učestvovao u 11 golova svoje ekipe, sa sedam asistencija i četiri pogotka. Miler je u posljednje vrijeme često u žiži interesovanja nakon izjava poslije utakmice sa PSŽ-om kada je pecnuo Lionela Mesija. Bajern je trenutno prvi na tabeli sa dva boda više od Borusije Dortmund, a u Ligi šampiona su se plasirali u četvrtfinale gde čekaju svog protivnika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC