• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović nije dao gol, a odigrao je NAJBOLJI MEČ OD KAD JE DOŠAO! Trener Juventusa hvali Srbe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović oduševio je trenera Masimilijana Alegrija zbog načina na koji je odigrao meč protiv Intera.

 Masimilijano Alegri pohvalio Dušana Vlahovića Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency

Dušan Vlahović nije dao gol, nije imao ni asistenciju, ali je odigrao najbolji meč od kada je došao u Juventus. To je poruka trenera Masimilijana Alegrija poslije pobjede u derbiju protiv Intera (1:0). Filip Kostić postigao je pogodak za tri boda, mada je šef struke "Stare dame" više priča o drugom srpskom igraču.

Italijanski stručnjak se oglasio po završetku meča. "Generalno, cijeli tim je napredovao. Dobro smo se branili kao ekipa, nismo im dozvolili da prođu. Nažalost, nismo imali Pogbu, Paredes je odradio dobar posao, kao i Fađoli i Lokateli. Vlahović je odigrao najbolji meč od kada je došao u klub. Sule, dečko koji je 2003. godište je takođe bio dobar, dajemo šansu i tim mladim igračima", rekao je Alegri.

Spomenuo je zatim i strijelca gola, ali i tešku situaciju u kojoj se klub nalazi.

"Kostić je takođe napredovao defanzivno, popravili smo i donošenje odluka u posljednjoj trećini, ova ekipa ima srce i odlučnost. Oni koji nisu u ovakvoj situaciji ne mogu da shvate kako to izgleda, oduzeli su nam 15 poena, što nije lako. Uprkos tome prošli smo u četvrtfinale Lige Evrope, polufinale Kupa i zadržali smo strast. Potrebna nam je podrška navijača i pozivam ih da budu tu uz nas u završnici sezone."

Mnogo prašine podigao je gol koji je dao Kostić. Ne zbog Filipa, već zbog tvrdnji Intera da je prije pogotka rukom igrao prvo Rabio, a onda i Vlahović. VAR je sve to gledao skoro pet minuta i gol je na kraju priznat.

"Nemojte da me nervirate. Odluke sudija moraju da se poštuju, mogu da odu na jednu ili drugu stranu. Nismo pravili haos ni kada smo oštećeni protiv Salernitane ni kada su nas oštetili protiv Intera. Juve je džentlmenski klub u tom smislu i ne pravimo probleme. Pričajte o fudbalu, ne o sudijama. Pitajte me zašto sam odabrao ovog ili onog igrača ili zašto sam napravio određenu izmjenu, nemojte da pokušavate da napravite kontroverzu", zaključio je Alegri.

Pogledajte

00:30
Filip Kostić gol Interu
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC