• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOTOV TRANSFER NEMANJE RADONJIĆA: Svađao se sa trenerom pa blistao, sad je konačno otišao iz Olimpika

Autor Haris Krhalić

Nemanja Radonjić ostaje u Italiji, ali bi već na ljeto mogao opet da bude na tržištu!

 Nemanja Radonjić ostaje u Torinu Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Nemanja Radonjić je i zvanično novi fudbaler Torina. Kako javlja "Tutosport" srpski krilni fudbaler koji je na pozajmici u Torinu iz Olimpika iz Marseja je u februaru postao igrač "bikova" za stalno. Prema pisanju ovog italijanskog medija tada je aktivirana klauzula o obaveznom otkupu ugovora i Radonjić je potpisao ugovor sa Torinom do 2026. godine. 

On je iz Crvene zvezde prešao u Olimpik iz Marseja 2018. godine, a francuski velikan ga je slao na pozajmice u Hertu, Benfiku i sada u Torino. U Italiji je najviše igrao i do sada je upisao četiri gola na 26 mečeva za ovaj klub, ali je imao mnogo uspona i padova.

Svađao se sa trenerom Ivanom Jurićem, imao sukobe sa njim, pa sve vraćao na teren i pokazivao dio svog neospornog talenta. Ipak, "Tutosport" javlja da bi Radonjićeva epizoda u Torinu mogla da se završi na ljeto čak i sada kada mu je ugovor produžen. 

"Sada Radonjić, koji je poslije sukoba sa trenerom Jurićem u derbiju odmah rehabilitovan, mora da pokaže da zaslužuje mjesto u timu", pišu italijani. 

Nekoliko igrača u Torinu ostaje bez ugovora na kraju sezone, pa bi to moglo da natjera Totrino da ipak zadrži Radonjića i da se posveti rješavanju problema na drugim dijelovima terena, a pogotovo u odbrani. Nigerijski desni bek Ola Aina ostaje bez ugovora na kraju sezone, a s obzirom da Fulam želi da ga vrati u svoje redove, vjerovatno će se pridružiti Aleksandru Mitroviću u Londonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC