• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Pojavio se trenutak kada se Dragi Gudelj srušio

Autor Haris Krhalić

Uhvatio se za grudi, a potom se srušio, sreća da je sudija odmah reagovao i prekinuo meč i pozvao ljekare da pomognu Dragom Gudelju.

 Trenutak kada se Dragi Gudelj srušio na terenu Izvor: Twitter/josemanu_rdz/Screenshot

Srpski fudbaler Dragi Gudelj doživio je srčani zastoj na utakmici treće španske lige između njegove Kordobe i Ferola i hitno je prebačen u bolnicu, iako je nakon ljekarske intervencije na terenu čak želio da nastavi da igra. Ljekari su čak sedam minuta reanimirali brata reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja koji se srušio već na samom početku meča, daleko od svih dešavanja, kada lopta nije ni bila blizu njega.

Gudelj se uhvatio za srce, pa pao na travu, potom se pridigao, a onda se srušio još jedanput, prije nego što je sudija to primetio i zahtijevao je odmah da se susret prekine i da lekarska služba uđe na teren. Ušli su doktori oba tima i počelo je spašavanje života Gudelju koji je bio bez svjesti nekoliko minuta dok su mu masirali srce i reanimirali ga defibrilatorom.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak koji pokazuje kako se tačno sve odigralo i kada je Dragi Gudelj pao na travu već poslije desetak minuta meča koji na kraju nije ni nastavljen. Upozoravamo, snimak je uznemirujući:

U međuvremenu su se iz Kordobe oglasili i saopštili da je Dragi Gudelj sada stabilno i da će biti zadržan u bolnici na daljim ispitivanjima. Ove sezone je standardan u nekadašnjem španskom prvoligašu i "skrasio" se nakon godina lutanja po Holandiji i Španiji. Igračku karijeru počeo je u mlađim kategorijama Ajaksa, igrao je za Volen, Vitoriju Gimarais B, Kadiz B, dok je od 2022. godine u Kordobi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC