• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski fudbaler kolabirao, klub se oglasio: Otkriveno u kakvom je stanju Gudelj nakon noći u bolnici!

Autor Dragan Šutvić

Španski tim otkrio detalje o zdravstvenom stanju srpskog defanzivca Dragiše Gudelja.

 dragi gudelj dobro nakon srčanog zastoja  Izvor: Instagram/dragigudelj/printscreen

Pravu dramu na fudbalskom terenu imao je Dragi Gudelj (25), brat srpskog reprezentativca Nemanje. On je igrao meč u dresu Kordobe protiv Ferloa i kolabirao na terenu i samo prisebnošću ostalih aktera na terenu izbjegnuta je katastrofa. Glavni arbitar meča odmah je prekinuo susret, ljekarski timovi su munjevito reagovali, a i ambulantna kola su ubrzo bila na terenu kako bi ga prebacili u bolnicu.

Nakon reanimacije koja je trajala čak sedam minuta Dragi je želio da nastavi meč, ali to nije bilo opcija u takvom trenutku. Morao je da bude prebačen na dodatna ispitivanja kako bi se saznalo u kakvom je stanju njegovo tijelo nakon što je kolabirao i samo se srušio na teren. Informacije od jutros kažu da je Dragi dobro, što je u ovoj situaciji i najbitnije!

Na zvaničnom nalogu Kordobe, dato je obaveštenje da je Gudelj u svjesnom i stabilnom stanju. On je preko noći zadržan u bolnici na posmatranju, kako bi se uradili testovi, a od jutros je dobro i uskoro bi mogao da bude pušten. Kako se navodi na Tviter nalogu njegovog kluba, Dragi Gudelj je imao laku noć.

Dragiša Gudelj je sin nekadašnjeg fudbalera Nebojše Gudelja koji je svojevremeno igrao za Leotar, Partizan, nekoliko španskih i nekoliko holandskih klubova. Ponikao je u Bredi, igrao za mlađe kategorije Ajaksa, a zatim preko Švajcarske i Portugala stigao u niže lige španskog fudbala. Od prije nekoliko mjeseci je član trećeligaša Kordobe, u kojoj nastupa kao štoper ili lijevi bek.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC