• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac napadača Juventusa je beskućnik! Zarađuje milione i ne želi da ga vidi: "Nemam krov nad glavom"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Juventusa Mojze Kin ima porodične probleme i to ga trenutno "koči".

 Otac Mojsa Kina je beskućnik Izvor: Profimedia/Matteo Gribaudi

Italijanski napadač Mojze Kin važio je u jednom trenutku za "novog Balotelija", međutim takve prognoze su ga "zavele" i požurio je da ode iz Juventusa, a od kada se vratio u Torino - ne može da dođe do prave forme. Ove sezone povremeno igra u tandemu sa Dušanom Vlahovićem i postigao je sedam golova, međutim najveći problem je njegov karakter zbog koga je nedavno dobio crveni karton poslije samo nekoliko sekundi na terenu.

Kako pišu italijanski mediji, razlog za to su porodični problemi koje ima, odnosno Mojze Kin ima neraščišćene odnose sa ocem koji je u međuvremenu postao beskućnik i želio bi da se okoristi o sina milionera...

"Naravno da je Mojze moj sin, ali ja ništa ne znam o njemu. Pokušao sam da ga kontaktiram, išao sam da razgovaram sa bivšim potpredsjednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo. Ja sam beskućnik više od mjesec dana...", rekao je nedavno otac fudbalera Juventusa za italijanske medije i dodao: "Nemam namjeru nekome da odajem podatke o svom sinu. O meni se niko nikada nije brinuo, pa neću ni ja o drugima". 

Mojze je više puta istakao da ne želi nikakav kontakt sa ocom Žanom koji ga je napustio kada je imao četiri godine. Žan i Isabel su izbjegli iz Obale Slonovače, pa su se razveli, a potom je Mojze nastavio da živi samo sa majkom i dva brata.

"Ja sam na ulici i moram da mislim na sebe i kako da osiguran krov nad glavom. Gradonačelnik Fosana zna za moje probleme i aktivno traži dom za mene. Možete da ga pitate, potvrdiće vam...", rekao je Žan Kin u nadi da će ove riječi stići i do fudbalera koji godišnje zarađuje tri miliona evra.

Podsjetimo, Kin je ponikao u mlađim kategorijama Juventusa, debitovao je kao tinejdžer, a potom je za 30 miliona evra prešao u Everton u ljeto 2019. godine. Taj transfer se nije naročito isplatio pošto su ga slali na pozajmicu u Pariz, a potom nazad u Juventus gdje igra najblaže rečeno prosječno. Ipak, još je mlad i samo su mu 23 godine, tako da i dalje ima vremena da se njegova karijera vrati na pravi put.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC