• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogromni problemi za Gvardiolu, važan igrač operisan! Ne igra protiv Liverpula, hitno napustio reprezentaciju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fil Foden je napustio reprezentativni kamp i išao je na hitnu operaciju.

 Ogromni problemi za Gvardiolu, važan igrač operisan! Ne igra protiv Liverpula, hitno napustio reprezentaciju! Izvor: Profimedia

Reprezentativac Engleske i igrač Mančester Sitija Fil Foden se nije našao u timu ni za drugu utakmicu kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo. On je napustio kamp reprezentacije zbog hitne operacije slijepog crijeva, pa je pobjedu svojih saigrača ispratio iz bolničkog kreveta. On se prema pisanju engleskog "Gardijana" požalio na bol u slijepom crijevu, a kasnije je na pregledima ustanovljeno da mora "pod nož".

Foden neće biti u konkurenciji za tim ni u Premijer ligi za utakmicu u 29. kolu protiv Liverpula koja se igra 1. aprila. Ove sezone je u timu Pepa Gvardiole nastupio 36 puta i postigao 13 golova i šest asistencija. Još uvijek se ne zna koliko će Englez biti van terena, ali prema navodima medija, ne očekuje ga duga pauza. On je na svom instagram profilu objavio da je dobro i da očekuje brz povratak na teren.

Engleski fudbaler je svoju seniorsku karijeru počeo u Mančester sitiju kao produkt omladinske škole, a Gvardiola ga je prvi put uvrstio u tim još 2016. kada je Foden imao samo 16. godina u meču protiv Seltika. Koliko je Španac tada vjerovao u njega govori i to da je na jednoj koferenciji za medije, na pitanje koje igrače nikada ne bi prodao pored Kevina de Brujnea dodao je i Fodena što je tada mnoge iznenadilo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC