• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠI GOLMAN BARSELONE NAPRAVIO GREŠKU KARIJERE! Vratio se u svoj klub, a zbog njega gube mečeve (VIDEO)

Svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih čuvar mreže u Evropi i Ajaksova velika nada, a sad pravi gluposti.

 Loša procjena Jaspera Silesena Izvor: Twitter/ESPNnl/printscreen

Iskusni holandski čuvar mreže i nekadašnji golman Barselone Jasper Silesen (34) obrukao se dok je za svoj NEC branio protiv Herenvena u domaćem prvenstvu. Na meču koji je imao veoma veliki značaj u borbi za osmu poziciju i plej-of za mjesta u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, Silesen je bio najveći krivac za poraz (3:2).

Nec je imao prednost sve do 82. minuta, kada je bivši golman Barselone napravio katastrofalnu grešku i praktično poklonio pogodak rivalima. Jedan bezopasan udarac ka njegovom golu riješio je da "procijeni", pa je umjesto intervencije pustio da mu lopta ode iza leđa. Ona se nakon udarca u stativu odbila u mrežu, a Silesen je ostao u čudu.

Nije mu bilo potrebno mnogo da se iznervira, pa je pred očima svih ljudi na stadionu počeo da udara glavom u konstrukciju gola. Ipak, mogao je da bude ljut isključivo na sebe jer je ovakva greška nedopustiva za igrača njegovog renomea, golmana sa čak 65 reprezentativnih nastupa. Pogledajte situaciju:

Silesen je veći dio omladinskog staža branio upravo za NEC, u kojem je dobio priliku i da debituje u seniorskom fudbalu. Nakon samo jedne sezone privukao je pažnju Ajaksa koji ga je odveo u Amsterdam i za "Kopljanike" je branio pet sezona, prije nego što je u Španiji bio član Barselone i Valensije. Tokom 2022. godine vratio se u NEC, ali je posjlednjih mjeseci češće bio u medijima zbog sukoba koji ima sa bivšom izabranicom jer zanemaruje ćerku i ne želi da plaća alimentaciju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC