• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog pitanja Karlu Ančelotiju život joj je postao pakao: Lijepa Marija dobija ODVRATNE komentare!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Atraktivna novinarka ima mnogo problema zbog pitanja koje je postavila treneru Reala.

 Novinarki Mariji Moran prijete zbog pitanja Karlu Ančelotiju Izvor: Instagram/mariamoranh6/printscreen

Pravu buru u španskim medijima napravili su atraktivna novinarka Marija Moran i trener Real Madrida Karlo Ančeloti. Jedno bezazleno pitanje koje je Marija postavila iskusnom fudbalskom treneru naišlo je na vrlo pristojan odgovor Italijana, ali i na burnu reakciju navijača koji su danima po internetu proganjali novinarku.

Navijači uopšte nisu bili zadovoljni njenim radom i brutalno su je vrijeđali na internetu. Njima se nije svidio ton kojim je pričala o ponašanju Vinisijusa Žuniora, jednog od najboljih igrača Reala i momka koji često upada u probleme sa rivalima, ali i navijačima. Zbog svojih rasprava na terenu nekoliko puta ove sezone bio je žrtva rasističkih uzvika sa tribina, a čini se da tom prilikom nije bio dovoljno zaštićen.

"Mislite li da bi Vinisijusu koristio jedan crveni karton kao lekcija za konstantne proteste?", pitala je Marija Moran, a Karlo Ančeloti je odmah odgovorio: "Crveni karton? Ne treba mu crveni, samo mu to nedostaje. Dosta je sa svim ovim žutim kartonima koje je dobio."

Ipak, priča se nije tu završila... Marija Moran je počela da dobija brojne prijetnje smrću na društvenim mrežama. Ozbiljne uvrede upućene su njoj, ali i njenoj ćerkici od 18 mjeseci.

"Rekli su mi da će da me siluju, da mi je ćerka kopile, vrijeđali su moju bebu, nazivali me kučkom, govorili gadosti o mojoj porodici... Sve stoji u prijavi policiji", objavila je Marija na Instagramu.

Inače, Marija Moran ima dijete sa nekadašnjim golmanom Barselone Jasperom Silesenom, koji je veoma loš otac i često ne poštuje dogovore koje su napravili kada su okončali svoju ljubav.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC