• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković zaplakao uživo u TV programu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković se zahvalio italijanskom voditelju koji ga je podržao poslije teške sezone u Sampdoriji.

 Dejan Stanković zaplakao u TV programu Izvor: Twitter/Dazn/Screenshot

Srpski trener Dejan Stanković nije uspio da sačuva Sampdoriju u Seriji A, ali po svemu sudeći ne djeluje da su u klubu iz Đenove razočarani onime što je uradio od dolaska. Stanković je nudio ostavku zbog loših rezultata, koju je Sampdorija odbila, a bez obzira na veliki pritisak sa kojim se suočava već mjesecima u Italiji - čini se da će voditi klub i iduće sezone, samo u Seriji B. Lijepa vest je da ima i onih koji su na njegovoj strani...

Nakon novog šokantnog remija protiv Empolija (primili gol u 93. minutu za 1:1), Stanković je stao pred kamere televizije DAZN, a tamo nije mogao ni da zamisli da će ga voditelj Korado Tedeski nahvaliti i odati mu priznanje za dobro odrađen posao, prije svega jer treba biti realan - preuzeo je tim koji bi rijetko ko mogao da sačuva u Seriji A.

"Želio bih da se zahvalim Dejanu Stankoviću. Možda drugog trenera ne bi ni bilo tu? Stanković je udahnuo igračima dostojanstvo, Sampdorija je sve utakmice odigrala baš tako - dostojanstveno. Evo, izazivam svakog trenera da vodi tim kome klub ne drži leđa, sa svim ovim problemima koje ima...", rekao je Korado Tedeski, da bi ga potom potpuno iznenadila reakcija Stankovića koji je samo odjednom nestao iz kadra.


U prvi mah voditelj je mislio da ga je Stanković pogrešno razumio, objašnjavao je da nije htio da ga uvruhedi nego da mu oda zasluge za urađen posao, da bi mu potom objašnjeno da se Stanković sklonio zbog toga što je zaplakao.

"Hvala na lijepim riječima, duboko su me ganule. Trudim se da ne pokazujem to, ali imam toliko emocija u sebi", kazao je Stanković čijem klubu zbog finansijskih poteškoća čak prijeti izbacivanje u Seriju D, ali svi se nadaju da će se pronaći rješenje pošto Italija treba da zaštiti klub koji je toliko dao tamošnjem fudbalu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC