• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR GAZI U LONDONU: Dva gola srušila rivala (VIDEO)

Aleksandar Mitrović je postigao još jedan gol!

 Mitrović drugi gol protiv Kristal Palasa Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Nakon što je osam mečeva bio na "hlađenju" zbog suspenzije Premijer lige, Mitrović ponovo rešeta. Prvo je na meču sa Sautemptonom dao gol za samo sedam minuta, a sada je Kristal Palasu postigao dva pogotka. 

Poveo je tim iz Južnog Londona, a onda je korpulentni napadač iz Smedereva uspio na samom isteku prvog poluvremena da postigne gol iz penala za 1:1. Čim je počelo drugo poluvremeimao je šansu za drugi gol, ali je propustio. Ipak nekoliko minuta kasnije taj gol je stigao. 

Poveo je Fulam 2:1 nakon što je Mitrović još jednom bio najbolji u skoku. Sa strane je poslije slobodnog udarca centirao iskusni Brazilac Vilijan, a Mitrović je glavom zabio loptu u mrežu. Pogledajte kako je dao drugi gol na meču: 

Još jednom je sjajni Smederevac pokazao da je nezaustavljiv u Premijer ligi i ovo mu je bi 14. gol ove sezone, čime se približio rekordu. A taj rekord drži Amerikanac Klint Dempsi koji je postigao najviše golova u jednoj sezoni Premijer lige za igača Fulama. 

Dempsi je jedne godine dao 17 golova za ekipu sa Krejven Kotidža, a sada Mitroviću nedostaje tri pogotka da se sa njim izjednači. Ipak, da nije bio kažnjen sa osam utakmica neigranja to bi sasvim sigurno uradio. Pogledajte još jednom njegov pogodak: 

Pogledajte

00:46
Mitrovic Slavi Gol
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

Prvi gol na meču dao je Odson Eduard na asistenciju sjajnog Eberečija Ezea poslije nešto više od pola sata igre, ali kada je trebalo da se ide na odmor između dva poluvremena Tajrik Mičel je napravio penal. To mu nije oprostio ni sudija, ali ni Mitrović. 

Napadač željan igre i golova nakon suspenzije koju je dobio preuzeo je odgovornost i postigao gol sa bijele tačke i tako izjednačio, da bi u drugom poluvremenu potpuno preokrenuo utakmicu. Pogledajte kako je dao prvi gol: 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC