• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

APOEL htio još, Vladan Milojević rekao ne! Zvezdi donio titule i Evropu, sad ponovo traži klub!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stručnjak koji je Zvezdi donio domaće trofeje i vratio je na mapu evropskog fudbala završava mandat na Kipru.

 Vladan Milojević napušta Apoel sa Kipra Izvor: MN PRESS

Srpski trener Vladan Milojević neće ostati na klupi kiparskog Apoela i u narednoj sezoni! Iako je jedan od najvećih klubova tamošnjeg fudbala bio prezadovoljan urađenim poslom od dolaska bivšeg trenera Zvezde na klupu, saradnja se neće nastaviti odlukom Milojevića! Vladan je to odlučio nakon što sa Apoelom nije izdržao do kraja u šampionskoj trci i Arisu prepustio mjesto na vrhu tabele.

"Sa strane APOEL-a izražena je želja da se produži saradnja. Milojević se zahvalio menadžmentu kluba, ali je odlučio da ne nastavi rad u APOEL-u“, objasnio je klub iz Nikozije. to znači da će nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde tokom ljeta krenuti u novu trenersku avanturu, nakon kiparske koja je trajala od početka oktobra 2022. do kraja maja 2023. godine.

Sa Vladanom Milojević će Kipar napustiti i članovi njegovog stručnog štaba. Pojedini sa njim sarađuju još od perioda prije Crvene zvezde, a na klupi Kiprana Vladanu Milojeviću je po prvi put pomoćnik bio Nebojša Milošević koji je sa Slavišom Stojanovićem i Dejanom Stankovićem osvajao šampionske titule u srpskom fudbalu.

Podsjećamo, Milojević je prije Crvene zvezde trenirao Javor, Čukarički, Omoniju i Panionios, a nakon veoma uspješnog mandata na klupi crveno-bijelih radio je u Al-Ahliju, AEK-u, Al-Etifaku i APOEL-u, sa kojim nije uspio da se domogne titule iako je do samog finiša sezone bio u konkurenciji za trofej. Pogledajte stanje na tabeli:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC