• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEKOLTE ZANOSNE PLAVUŠE ODNIO ŠOU NA FINALU LIGE ŠAMPIONA: Ljubi štopera Intera i ne krije ništa (FOTO)

Klaudija Skarpari je oduševila muški dio populacije svojim izgledom na finalu Lige šampiona!

 Klaudiju Skarpari finale Lige šampiona Izvor: Instagram/screenshot/claudiascarp

Na finalu Lige šampiona na terenu je zablistao Rodri koji je svojim pogotkom uspio da donese titulu Mančester sitiju, a na tribinama su svi gledali u Klaudiju Skarpari! Supruga iskusnog štopera Intera Frančeska Aćerbija bila je u izazovnom izdanju sa jako velikim dekolteom i digla je mnogo buke.

Njen muž je zajedno sa odbranom Intera uradio sjajan posao na ovom meču, ali na kraju su promašene šanse koštale Inter prilike da još jednom postane prvak Evrope, a njegova supruga Klaudija sve je to pratila sa tribina. 

Ova atraktivna plavuša je inače advokatica, a zanosna Italijanka je na instagramu priznala da je finale Lige šamipiona" bilo ludo iskustvo. Pogledajte kako ona izgleda:

Ljubav štopera Intera i lijepe pravnice datira od 2020. godine i prilično brzo se razvija. Oni već sada imaju dvoje djece, a sve je krenulo sa jednim susretom na plaži. 

"Upoznali smo se na plaži i ne bih znala šta je učinio da me osvoji, jednostavno je bio svoj s tim osmijehom i tom simpatičnošću koju ima, ali znam da otkad smo se upoznali, nismo mogli da se držimo podalje jedno od drugog", rekla je ona o svom dečku. 

Aćerbi je sa 35 godina došao do vrhunca karijere pošto je odigrao finale Lige šampiona. Inače je godinama bio ključni igrač i kapiten Lacija, ali poslije sukoba sa navijačima otišao je u redove rivala. Za reprezentaciju Italije je odigrao 29 mečeva i postigao jedan gol, a u karijeri je nastupao i za Paviju, Renate, Speciju, Ređinu, Đenovu, Kjevo, Milan i Sasuolo. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC