• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova bomba Zvezde za Ligu šampiona: Vezni red konačno dobio "čuvara", stigao je razbijač iz Gane!

Autor Dragan Šutvić

Dugo ga je čekala Crvena zvezda, a sada je dočekala! Edmund Ado je novi fudbaler crveno-bijelih!

 edmund ado u crvenoj zvezdi  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima novog fudbalera! Na "Marakani" je predstavljen reprezentativac Gane Edmund Ado koji dolazi u redove crveno-bijelih nakon polusezone koju je proveo u Spartaku iz Subotice. Defanzivni vezista iz Afrike se dugo povezivao sa šampionom Srbije nakon što je u dresu Šerifa iz Tiraspolja zablistao protiv Zvezde.

U sezoni 2021/22 Šerif je u kvalifikacijama za Ligu šampiona prvo izbacio Crvenu zvezdu, pa Dinamo iz Zagreba, a Ganac je bio stub veznog reda. Ostao je u Moldaviji do januara 2023. godine, a onda je objavljen njegov senzacionalni transfer u Spartak iz Subotice. Iakoje sa "golubovima" potpisao ugovor na dvije sezone, ostao je samo pola godine na sjeveru Bačke.

Crveno-bijeli su tokom prošle sezone imali problema na poziciji defanzivnog veznog igrača koji su pokrivali Srđan Mijailović, kao i Slavoljub Srnić, Kings Kangva i Gelor Kanga kojima to nije primarna i prirodna pozicija, a Ado je rješenje koje se dugo čekalo. 

Fudbaler koji ima 23 godine i osam nastupa za nacionalni tim svoje zemlje nije prvo pojačanje crveno-bijelih ovog ljeta. Uprava je najavila velike promjene, pa su tako u toku prethodne sezone potpisani ugovori sa vezistom Markom Stamenićem koji će doći kao slobodan igrač iz Kopenhagena i iskusnim krilnim fudbalerom Peterom Olajinkom koji stiže takođe bez obeštećenja iz Slavije Prag. Nedavno je predstavljen i napadač Žan Filip Kraso, a očekuje se još nekoliko igrača koji bi trebalo da budu predstavljeni do kraja nedjelje.   

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC