• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALEKSANDAR MITROVIĆ BLIZU ODLASKA U SAUDIJSKU ARABIJU! Srbin ide po milione i napušta Premijer ligu

Iznenađenje prelaznog roka, Aleksandar Mitrović je blizu dogovora sa Al Hilalom.

 Aleksandar Mitrović blizu prelaska u Al Hilal Izvor: MN PRESS

Nakon što je Sergej Milinković-Savić ugovorio transfer u Saudijsku Arabiju, istim putem će i najbolji strijelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović. Prema pisanju engleskog "Skaj Sportsa", Fulam je prihvatio ponudu tešku 30 miliona evra i Mitrović će se preseliti u Al Hilal.

Glasine su se pojavile u toku jučerašnjeg dana, ali čim je renomirani "Skaj Sport" izvjestio o ovoj temi - uz oznaku ekskluzivno - jasno je da nije u pitanju šarena laža. Ugovor i dalje nije zvanično zaključen pošto se očekuje da Mitrović pregovara sa Arapima oko novca, ali mu je Fulam već dao zeleno svjetlo prihvatajući ponudu koja finansijski i nije bombastična, posebno ako se uzme u obzir sa kakvim novcem se "vrti" u Premijer ligi i koliko je važan dio tima.

Upravo bi Mitrović trebalo da postane saigrač Sergeja Milinković-Savića u Al Hilalu, pošto je ostalo da se transfer visokog veziste Lacija potvrdi još zvanično. Uspio je da "isposluje" sebi ugovor težak 25 miliona evra godišnje, a pretpostavka je da je to novac kojim će Al Hilal probati da ubijedi i Mitrovića da se preseli u ekspanzivnu fudbalsku ligu.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije (52 gola) je prošle sezone u Premijer ligi bio sjajan i postigao je 14 golova, a spominjalo se da bi mogao da ga "pokupi" Čelsi. Ipak, Mitrović je sve bliži putu kojim su krenuli Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Ngolo Kante i mnogi drugi...

U dosadašnjem dijelu karijere igrao je još za Partizan, Anderleht i Njukasl junajted, dok je u Fulamu od 2017. godine. Pomogao je klubu da se tri puta vrati u Premijer ligu i sada je vrijeme da se "naplati".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:27
Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC