• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEŠKO MI JE BEZ RIKARDA! Menig se oglasio sa priprema Partizana: Čuo sam da dovodimo još pojačanja

Kvinsi Menig pričao je o Rikardu Gomešu, pripremama Partizana, očekivanjima...

 Kvinsi Menig o Partizanu i Rikardu Izvor: MN PRESS

Partizan polako ulazi u završni dio priprema u Sloveniji. Sprema se za početak nove sezone i želi da se iskupi navijačima za prošlu sezonu koja je bila jedna od najlošijih u istoriji kluba. Igor Duljaj napravio je određene promjene u sastavu, Rikardo Gomeš je otišao, a Kvinsi Menig je ostao.

Upravo je on u razgovoru za klupski sajt pričao o stanju, pripremama i svemu što se tamo dešava. "Nije lako, izuzetno je vruće. Treniramo dva puta dnevno, igramo na svaka četiri dana, ali, ovo su pripreme. Prosto, neophodno je da ovako radimo kako bismo spremni dočekali sezonu", rekao je Menig.

Priznaje da mu nedostaje doskorašnji saigrač i najbolji strijelac tima.

"Ovo su moje druge pripreme sa Partizanom i osećam se dobro. Ovo su pripreme koje počinjemo sa pratično novim trenerom, novim igračima. Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo."

Nastavio je da priča o Gomešu. "Bez Rikarda je teško. Prvi put kada sam došao ovdje, on mi je pomogao oko svega. Čak i prije da sam došao, pijre da sam ga upoznao, pisao mi je i već tada pomagao. Osjećao sam se uz njega zaista sjajno. Što se njega tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega“.

Uskoro će biti dvije godine od kada je došao u crno-bijeli tabor. "Vrijeme leti zaista. U septembru će biti dvije godine kako sam u Partizanu, ali, počinje moja treća sezona u klubu. Mogu da kažem da sam zadvoljan. Sada poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet koji ima narod mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Dobro, jezik ne znam, ali, mogu da razumijem neke riječi."

Pričao je i o Kanuteu, novom pojačanju. "Mislim da će Kanute biti dobro pojačanje. Dobar je igrač, što ste mogli da vidite u prva dva meča. Pokušavam da mu pomognem da se prilagodi, isto ono što je Rikardo radio za mene."

Na kraju je pričao o očekivanjima. "Imam dobar osjećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam neki dobar osjećaj za narednu sezonu", zaključuje Menig. Partizan ima još jednu kontrolnu utakmicu, protiv Šturma u petak (15 časova) i poslije toga vraća se u Beograd.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:16
Igrači Partizana se zagrevaju
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC