• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR NEĆE DA IGRA, A SADA JE I MARKO U HAOSU! Šta se ovo dešava u klubu?

Saudijci poslali novu ponudu u Fulam, ovog puta za trenera

 Al Hilal želi trenera Fulama Izvor: Profimedia

Za Fulamovog menadžera Marka Silvu stigla je dvogodišnja ponuda saudijskog kluba Al Ahli, "teška" 40 miliona funti, odnosno 20 po sezoni.U evrima, to je 46, 1 milion. Sve to događa se dok srpski napadač Aleksandar Mitrović bojkotuje Fulam i neće ponovo da igra jer klub neće da ga pusti u Al-Hilal. Saudijci prave haos u klubu.

Ugovor portugalskog stručnjaka sa Fulamom ističe za 12 mjeseci, on već nedjeljama okleva da potpiše novi, a ranije je odbio poziv iz Saudijske Arabije da preuzme tamošnji klub za 35 miliona funti za dvije godine. Sada mu je stigla "jača" ponuda i sigurno će razmisliti o njoj, pogotovo usred haosa oko svog najboljeg i najvažnijeg igrača. Mitrov status je i dalje veoma komplikovan, dok Fulam "na stolu" ima ponudu Al Hilala od 30 miliona funti.

Kada je čuo koliko novca Saudijci spremaju za njega, Mitrović je otišao u klub i tražio da ga puste, podsjećajući na to da je za šest godina u klubu značajno doprinio, uveo tim u Premijer ligu i da je vrijeme da ga puste da ode i zaradi ogroman novac. Ipak, Fulam je rekao "ne" i još stoji pri tome, pa je još neizvjesno da li će Mitar otići u tim Sergeja Milinković Savića, koji vodi takođe portugalski stručnjak Žorž Žezus.

Za to vrijeme, Al Ahli što prije hoće odgovor Marka Silve, jer je ekipa u Austriji na pripremama i već je ojačana zvijezdom Premijer lige - napadačem Liverpula Robertom Firminom, ali očekuje se da uskoro stignu i asovi Mančester sitija i Njukasla, Rijad Mahrez i Alan Sen Maksiman. Sa druge strane, Fulam za sada očekuje da Silva vodi ekipu i na američkoj pripremnoj turneji za novu sezonu.

Portugalac (46) vodi Fulam od 2021, vratio ga je u Premijer ligu, a prošle sezone ga je vodio do desetog mjesta tabele. Prethodno je vodio Everton, Votford, Hal, Olimpijakos u Ligi šampiona, dok je prije toga vodio Sporting. Trenersku karijeru počeo je u Eštorilu 2011, u kojem je završio i igračku.

Pogledajte

00:20
Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC