• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RATNIČKI GOVOR IGORA DULJAJ! Prvi put od kada je u Partizanu povisio ton: Moram ovo da kažem

Igor Duljaj je najenergičnije do sada komentarisao meč Partizana i čini se da je i njega ponijela podrška sa tribina, uprkos tome što crno-bijeli nisu pobijedili.

 Igor Duljaj nakon utakmice Partizana i TSC-a Izvor: Arena Sport/Screenshot

Partizan nije uspio da dođe do pobede u Bačkoj Topoli, ali je u susretu 1. kola protiv TSC-a priredio rijetko viđen fudbalski spektakl u Srbiji. Vidjeli smo šest golova, dva promašena penala, crveni karton, poništen gol i preokrete, a Stojićev gol u 96. minutu stavio je "trešnjicu na vrh" vrhunske fudbalske predstave koja je završena 3:3.

Uprkos tome što nije pobijedio, "novi Partizan" Igora Duljaja ostavio je pozitivan utisak, a trener crno-bijelih je najeuforičnije do sada govorio poslije utakmice. U pojedinim trenucima glas mu je pucao i održao je jasan govor svojim igračima da ne posustaju.

"Naravno da ne možemo da budemo zadovoljni, ako primite gol kako smo mi primili. Praktično je vrijeme isteklo... A neću da komentarišem suđenje, to nije moj manir! Publika je uživala u utakmici, za ovo se dolazi na stadione. Čestitao bih navijačima i fantastičnoj publici i moram još ovo da kažem. Nagrada za ono što su uradili je ovaj aplauz na kraju. Vjerujem da ćemo biti sve bolji. Samo da nastavimo zajedno i doći ćemo zajedno do onoga što smo željeli!", naglasio je Igor Duljaj tokom razgovora za TV Arenu Sport.

Sa druge strane Žarko Lazetić je s osmijehom komentarisao susret u kome je TSC osvojio bod, ali ima elemenata i kojima nije baš zadovoljan: "Mogu li da budem biti zadovoljan? Teško pitanje. Nismo izgubili i zato sam zadovoljan. Gledali smo spektakl i čestitam Partizanu na odličnoj utakmici, ali i mojim igračima koji su se vratili i došli do boda. Značiće nam za buduće. Želim Partizanu sve najbolje, osim kad igraju protiv nas", zaključio je Lazetić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC