• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVO KOLO, A NAJBOLJI MEČ SEZONE: Pogledajte sve golove, šanse i penale sa TSC - PARTIZAN! (VIDEO)

U Bačkoj Topoli TSC i Partizan priredili spektakl, meč o kojem se priča u srpskom fudbalu.

 TSC Partizan svi golovi  Izvor: MN PRESS

Superliga Srbija tek je počela, a mi smo možda već odgledali najbolji meč sezone. Ako u svakoj rundi bude "prštalo" kao što je to bio slučaj u subotu uveče, ljubitelji fudbala će uživati - posebno u mečevima kakav su odigrali TSC i Partizan (3:3). Na stadionu u Bačkoj Topoli viđeno je šest golova, tri penala, crveni karton, preokret, podela bodova i velika drama u finišu susreta.

Sve zajedno igralo se više od 100 minuta na jednom od najmodernijih stadiona u regionu, ali kada je ovakav spektakl na terenu meč nikome nije predugačak. Recimo, u nadoknadi prvog dijela igre vidjeli smo penal i gol, a u nadoknadi drugog crveni karton i pogodak koji je donio podjelu bodova drugoplasiranog i četvrtoplasiranog tima iz prethodne sezone. Pogledajte fotografije sa meča:

Sve je počelo još u 12. minutu kada je Goran Antonić maestralno pogodio mrežu iza Nemanje Stevanovića i tako donio prednost domaćem timu. Taj gol poremetio je Partizan, kojem je bilo potrebno vrijeme da uhvati ritam, a kada su u tome uspjeli "parni valjak" je stvarno počeo da melje. U roku od samo tri minuta prvo je Bibars Natho pokazao kakav je majstor postizanjem gola, a zatim je Nemanja Nikolić preskakanjem lopte ostavio idealnu situaciju za Kristijana Belića i 1:2 u Bačkoj Topoli. Bio je to i rezultat bi se otišlo na odmor, da Ifet Đakovac nije pogodio sa bijele tačke, u petom minutu nadoknade prvog dijela meča.

Gdje smo stali u prvom, nastavili smo u drugom dijelu meča. Igor Duljaj je u 54. minutu napravio tri promjene i između ostalog na teren poslao Mateuša Saldanju, a novajlija u crno-bijelom dresu iznudio je penal nakon prvog kontakta sa loptom. Veljko Ilić je uhvatio "živu" loptu Bibarsu Nathu i ostalo je 2:2 - što je bio rezultat i nakon što je Nemanja Stevanović odbranio drugi penal Ifeta Đakovca.

Kraj? Ni blizu! Mateuš Saldanja se na debiju upisao i u strijelce - pa poklonio ispred najvatrenijih navijača Partizana. Imaće po čemu da pamti debi u crno-bijelom i Aldo Kalulu. Novajlija iz Francuske je u roku od pet minuta dobio dva žuta kartona i morao je ranije u svlačionicu, odakle je vidio posljednji pogodak na meču. Nakon velike greške Nikole Antića, Nemanja Stojić je bio najviši u skoku i udarcem glavom sa desetak metara udaljenosti postigao je posljednji gol na ovom meču. Pogledajte sve najzanimljivije detalje:

Derbi meč 1. kola Superlige 23/24.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC