• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ pravi najveću čistku ovog ljeta! Otišao Mesi, precrtali Mbapea i Nejmara, a to nije kraj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pari Sen Žermen nemilosrdan prema fudbalerima na koje ne računa Luis Enrike.

 Pari sen žermen odlaze Nejmar, Mbape, Verati, Sančez Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen sprema veliku čistku do kraja prelaznog roka i ne samo da želi da se otarasi najboljeg igrača Kilijana Mbapea, nego je poduži spisak fudbalera na koje ne računaju. Sportski direktor Luis Kampos i trener Luis Enrike održali su u srijedu hitan sastanak sa igračima koji su višak i obavijestili ih da slobodno traže novi klub! Prvo se činilo da su sastanak obavili samo sa Nejmarom, međutim daleko od toga da je Brazilac jedini...

Francuski "RMC" prenosi da je Nejmaru, Marku Veratiju, Ugu Ekitikiju, Huanu Bernatu i Renatu Sančezu saopšteno da nisu dio projekta "novi Pari Sen Žermen" i da imaju tri sedmice da pronađu novi angažman. To ne bi trebalo ni da bude iznenađenje za njih, odnosno veće je iznenađenje šta su do sada čekali u Parizu?

Nejmar je prethodno već i sam tražio da ode iz kluba i povezuju ga sa Čelsijem, Marko Verati je pregovarao sa klubovima iz Saudijske Arabije, dok je Ugo Ekitike već danima na radaru Evertona koji ga želi na pozajmicu. Što se tiče Renata Sančeza i Huana Bernata, njih dvojica su uglavnom bili rezervisti i donekle se očekivalo da će napustiti klub, posebno zbog toga što PSŽ ima ogroman igrački kadar i može da ih zamijeni i da to ne osjeti.

Da se nešto "valja iza brda" govori i to da Nejmar i Verati u srijedu nisu trenirali sa ekipom, što je vjerovatno i način da se "ubrzaju" transferi dvojice najvrednijih sa spiska precrtanih, a novac koji zarade uložiće u novog napadača. To će po svoj prilici biti francuski reprezentativac Randal Kolo Muani iz Frankfurta, tragičar finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Najveća muka po PSŽ ostaje ipak Kilijan Mbape koji nije produžio ugovor niti želi da ide u Real Madrid, pošto čeka da mu iduće ljeto istekne ugovor kako bi bez obeštećenja potpisao za njih. Jedan od najvećih razloga zašto je spreman toliko da se strpi je i to što mu je navodno obećano 160 miliona evra samo za potpis, a gdje je ogromna plata po kojoj će biti jedan od najplaćenijih igrača današnjice...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC