• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REAL MADRID PRECRTAO PETORICU! Čak je i Luka Modrić nepoželjan

Real Madrid odlučio da napravi ozbiljnu rekonstrukciju tima i to podrazumijeva odlaske nekoliko igrača.

 Real Madrid precrtao pet igrača Izvor: Profimedia

Real Madrid je idealno počeo sezonu pošto je ostvario maksimalan učinak u prva četiri kola La Lige, međutim i laicima je jasno da je timu potrebno "renoviranje" i najverovatnije će biti izvedeno idućeg ljeta. Zbog toga je Real Madrid štedio novac kako bi mogao da za godinu dana napadne Erlinga Holanda i Kilijana Mbapea, ali i još neke velike zvijezde. Zbog toga, polako se pravi i spisak fudbalera koje će precrtati.

Španski portal "Fichajes", inače dobro upućen u dešavanja u "kraljevskom klubu", prenosi da je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez odlučio da otpiše petoricu fudbalera na kraju sezone. Na spisku su navodno sljedeći fudbaleri:  Luka Modrić, Načo, Lukas Vaskez, Toni Kros i Andrej Lunin.

Ni za jednog od njih ne može se reći da je preveliko iznenađenje što se našao tu; Modrić ima 37 godina i ove sezone mu je već smanjena minutaža, Načo i Lukas Vaskez su oduvijek bili igrači rotacije bez kojih bi Real mogao da funkcioniše, Toni Kros želi da završi karijeru, a rezervni golman Andrej Lunin prosto nema kvalitet, tako da je zbog povrede Kurtoe morao da dođe i znatno bolji Kepa Arizabalaga.

Vjeruju u Realu da će ova rekonstrukcija proći bez većih problema jer su se već nekoliko prelaznih rokova spremali za to, posebno kada se radi o podmlađivanju veznog reda. Tako su ove sezone glavni Oreljen Čuameni, Eduardo Kamavinga, Federiko Valverde i maestralni Džud Belingem.

Sve u svemu čeka nas ljeto u kome Real Madrid želi da pokaže da je najveći od svih klubova, pošto su se neko vreme štedjeli da bi stvorili "nove galaktikose".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC