• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAPŠENJE FUDBALERA REALA: Klub se hitno oglasio zbog se*s skandala

Skandal u Španiji!

 Uhapšeni fudbaleri Real Madrida Izvor: Profimedia

Veliki skandal potresa španski fudbal. Prema pisanju "El Konfidensijala", trojica fudbalera "B" tima i omladinskih kategorija Real Madrida uhapšeni su zbog širenja video-snimka sek*ualne prirode, na kojem je maloljetna osoba.

"Uhapšen je i igrač drugog tima Real Madrida, rezervnog sastava, kao i trećeg tima, Izvori tima tvrde da je još nekoliko igrača umiješano u slučaj, uključujući i neke prvotimce. Majka maloljetnice prijavila je 6. septembra da je jedan od uhapšenih snimio sek*ualni video-snimak njene ćerke i da je počeo da ga širi. To se dogodilo na Kanarima", navedeno je.

Svi uhapšeni lišeni su slobode u četvrtak ujutru i odvedeni su u policijsku stanicu iz trening-centra Real Madrida "Valjdebebas". U tom trening-centru radi i prvi tim "kraljevskog kluba", koji bi takođe mogli da budu predmet istrage.

Ubrzo su se oglasili i iz Real Madrida.

"Real Madrid saopštava da je saznao da su fudbaler Kastilje i tri člana Real Madrida 'C' dali izjave nadležnima zbog žalbe da su navodno širili privatni video na Whatsappu. Kada klub bude saznao više činjenica o ovome, preduzeće odgovarajuće mjere", poruka je španskog i evropskog giganta.

Istražitelji žele da zaplijene mobilne telefone još ljudi, da bi nastavili istragu i da bi otkrili da li je širi krug osoba uključen u djelo za koje je predvićena oštra kazna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC