• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Posušja nakon poraza u Banjaluci: Naravno da nismo zadovoljni, imali smo kudikamo bolje šanse od Borca

Autori Bojan Jakovljević Autori Dragan Šutvić

Kormilar Posušja Branko Karačić, koji je isključen u drugom poluvremenu meča protiv Borca, bio je nezadovoljan poslije gubitka bodova, ali ponosan na svoje igrače zbog načina na koji su odigrali na Gradskom stadionu.

 Branko Karačić komentar poraza Posušja od Borca Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Posušja odligrali su veoma dobro na Gradskom stadionu protiv favorizovanog Borca i malo je nedostajalo da se iz Banjaluke vrate neporaženi, možda čak i sa kompletnim plijeom.

Odigrali su Posušaci otvoreno, došli da se nadigravaju protiv "crveno-plavih", ali su nesrećnim autogolom u samom finišu ostali bez ijednog boda.

Trener Branko Karačić nije imao šta da zamjeri svojim momcima. Istakao je na konferenciji za medije da je njegova ekipa još jednom pokazala da može da igra sa svima u ligi, pa njihov nedavni trijumf protiv Zrinjskog svakako nije bio iznenađenje ako se pogleda kako igraju momci sa stadiona "Mokri dolac".

"Znali smo vrijednosti i slabosti Borca, ali smo ponovo odigrali vrlo kvalitetnu utakmicu. Smatram da smo imali kudikamo bolje šanse nego Borac, ali nažalost, na našu nesreću te šanse koje smo imali nismo realizovali. Na kraju te još kazni autogol u najgorem trenutku. Normalno da nismo zadovoljni. Željeli smo da pokažemo bh. javnosti da želimo i hoćemo da igramo fudbal i da napravimo rezultat. Na nesreću, uz kvalitetnu igru i naše velike šanse, nismo uspjeli i moramo čestitati Borcu na pobjedi", rekao je Karačić, koji je u 52. minutu isključen sa meča zbog prigovora.

Na kraju mu je ostalo još samo da čestita svojoj ekipi na odličnoj partiji, uprkos porazu.

"Čestitam i svojim momcima na jednoj velikoj partiji", zaključio je Karačić.

Posušje narednog vikenda očekuje novo gostovanje, i to Zvijezdi 09, direktnom konkurentu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC