• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona nije pobijedila zbog sumnjivog ofsajda - Ćavi pobjesnio poslije meča (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Velikan španskog fudbala remizirao u domaćem prvenstvu, a pobjedonosni gol Žoaa Feliksa poništen jer je Feran Tores bio najbliži golu.

 Ponisten gol Barselone u Primeri da li je ofsajd Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Barselone nisu uspjeli da osvoje sa tri boda u devetom kolu španskog prvenstva, pošto su na gostovanju Granadi odigrali neriješeno - 2:2. Bili su izabranici Ćavija Ernandeza i blizu cijelog plena, ali... Ispostavilo se da ih je nekoliko centimetara dijelilo od pobjede, pošto je gol Žoaa Feliksa u 93. minutu meča poništen, ali ne zbog njega već zbog ofsajda Ferana Toresa!

Nekadašnji ofanzivac Mančester sitija nalazio se na putanji lopte, u nedozvoljenoj poziciji, a sudija i VAR su prosudili da je uticao na igru sa prve stative. Istina, može se tumačiti da li je golman Granade očekivao da on odigra loptom, koja je na kraju završila na drugoj stativi, odakle Feliksu nije bilo teško da je sprovede u gol.

Na klupi Barselone svi su počeli da slave, ali takvo raspoloženje nije dugo potrajalo - glavni sudija meča odmah je podigao ruku i signalizirao ofsajd, a i VAR soba potvrdila je nedozvoljenu poziciju. Pogledajte sporni detalj na 09:50 narednog snimka:

Remi u Primeti, nakon poništenog gola Barse.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

"Dobro, Feran je uticao na igru, ali ne znamo kako. Na koga je to on uticao? Mislim da je to besmislica. Bez obzira na to da li on skočio ili ne, lopta je na kraju došla na isto mjesto i do istog čovjeka - Žoao Feliks je postigao gol", izjavio je Ćavi na konferenciji poslije meča, iako se na snimku čini da je Tores stvarno imao ulogu u ovoj akciji. Čini se kako je u trenutku centaršuta čitav stadion očekivao da baš Feran Tores odigra loptom koju je ubacio Žoao Kanselo.

Inače, fudbaleri Barselone su ovim kiksom dozvolili Realu da se "odlijepi" na vrhu tabele. Četa Karla Anćelotija ima 24 osvojena boda iz devet mečeva, druga je Đirona sa 22, dok Ćavijev tim ima 21. Ukoliko Atletiko Madrid pobijedi ranije odloženu utakmicu i tim Dijega Simeonea će preskočiti Barselonu, jer trenutno ima 19 bodova iz osam mečeva.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC