• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Rome se kladio na sebe?! Skandal trese Seriju A - Murinjov učenik u centru skandala!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler Rome Nikola Zalevski posljednji je u nizu fudbalera koji su se u Italiji kladili na fudbalske mečeve.

 fudbaler rome se kladio na sebe  Izvor: Profimedia

Veliki fudbalski skandal potresa Italiju i Seriju A - prvo je u javnost isplivalo kako se Juventusov igrač Nikolo Fađoli nalazi blizu suspenzije jer je trošio ogromne svote novca na klađenje, a zatim su počeli da se pojavljuju novi detalji... Svi su u strahu od novih informacija koje može da otkrije kontroverzni Fabricio Korona, nekadašnji muž hrvatske ljepotice Nine Morić.

U međuvremenu su "pali" Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo, oglasio se i selektor Lučano Spaleti, a naredna žrtva mogao bi da bude fudbaler Rome i poljski reprezentativac Nikola Zalevski. Navodno, i on se kladio u prethodnom periodu, o čemu detalje znaju pojedini italijanski mediji. Kako prenose, Zalevski je odigrao da će na meču protiv Salernitane u maju 2023. godine dobiti žuti karton, što je i uradio u 94. minutu susreta!

Poljski fudbaler povukao je za dres rivala na preko 60 metara udaljenosti od gola i zbog toga je opomenut. Djelovalo je da nema potrebe da se pravi faul u toj situaciji, ali je Zalevski imao razlog da zaustavi igru na neprimjeren način i ubijedi arbitra da ga opomene. Ipak, za sada protiv njega nije pokrenut nikakav postupak i ostao je sa nacionalnim timom Poljske.

Zalevski je inače rođen u Italiji, tačnije u gradu Tivoli. Oba roditelja su mu iz Poljske, pa nije imao dilemu kada je trebalo da izabere nacionalni tim za koji će igrati. Prošao je pet mlađih kategorija poljske reprezentacije i za seniorski tim debitovao 2021. godine, iste godine kada je zaigrao za prvi tim Rome.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC