• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragoslav Stepanović o šansama Zvezde protiv RB Lajpciga: Kad je pao Liverpul...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragoslav Stepanović pričao je o predstojećoj utakmici Crvene zvezde i Lajpciga.

 Dragoslav Stepanovic o Crvenoj zvezdi i Lajpcigu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dočekuje Lajpcig na "Marakani" i traži prvu pobjedu u Ligi šampiona (21 čas). U prvom meču u Njemačkoj je izgubila i sada želi da se iskupi pred svojim navijačima. Iskusni stručnjak Dragoslav Stepanović (75) vjeruje u srpski tim.

On poznaje njemački fudbal i iz igračke i trenerske karijere, a igrao je i u Zvezdi. "Lajpcig je dobro krenuo, mada ne briljira u posljednje vrijeme. Zvezda, po karakteru, najbolje igra protiv najboljih ekipa, očekujem bar remi. Ko pobijedi Liverpul, može da pobijedi i Lajpcig koji je favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Moraju da iskoriste posljednju priliku, imam prijatelje tamo iz starih dana, Zvezdu gledam kada god sam u mogućnosti", rekao je Stepanović za njemački portal "rblive".

Brine ga forma crveno-bijelih. "Šampioni su šest puta zaredom, doveli su sjajna pojačanja, najskuplji tim u istoriji Zvezde. Ali, trenutno izgledaju baš loše, tokom priprema sam jedva čekao sljedeći meč, Fiorentina je pala sa 5:0, ali su poslije prvih mečeva u Ligi šampiona upali u 'rupu' i dugo im je trebalo da izađu iz nje."

Trenutno je Zvezda na drugom mjestu u srpskoj ligi, sa šest bodova zaostatka u odnosu na Partizan. "To što je Partizan ispred Zvezde je katastrofa za njen imidž. Brine me što Bahar još nije našao ekipu, navijači su imali intenzivan razgovor sa njim i ekipom i jasno su im rekli da Zvezda ne može da bude druga. Nije prijatno kada se tako nešto desi. Navijači su uz klub, ne dešava se da u Evropi 50-60.000 ljudi bude na stadionu i da utiče na protivnika i pomaže timu. Oni su tu i pjevaće svih 90 minuta, bez obzira na rezultat, lijepo je znati da su tu i da daju 'vjetar u leđa' timu."

Inače, popularni Stepi je trenirao Marka Rozea, trenera Lajpciga. "Nije bio najbrži kao lijevi bek, ali je bio dobar u duelima. Dobar momak i fudbaler. U Majncu je pokazao koliko vrijedi, kao treneru ništa ne moram da mu kažem. Želim da ga pozdravim, moraće toplo da se obuče u Beogradu", zaključio je Stepanović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Crvena Zvezda Gol
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
Izvor: Twitter/_owurakuampofo

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC