• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitno saopštenje Čukaričkog - BRUTALNO SMO POKRADENI PROTIV PARTIZANA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbalski klub Čukarički oglasio se poslije utakmice koju su izgubili od Partizana golom Mihaila Ilića u posljednjim momentima meča.

 Saopštenje FK Čukarički poslije poraza od Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički 2:1 pogotkom Mihaila Ilića u posljednjim momentima meča, a nakon utakmice 15. kola Superlige oglasio se tim sa Banovog Brda. Oni su izdali saopštenje u kome su se žalili na suđenje i istakli su da je strijelac odlučujućeg gola Mihajlo Ilić trebalo da bude isključen. 

Takođe je istaknuto da je prekoračena pokazana nadoknada od pet minuta. Pročitajte kompletno saopštenje Fudbalskog kluba Čukarički. 

"Fudbalski klub Čukarički riješio je da se oglasi poslije dešavanja na derbi meču 15. kola Super lige Srbije na gostovanju Partizanu. Smatramo da je naš klub brutalno pokraden, da smo samo zaslugom sudija doživjeli nezasluženi poraz. Izgarali su naši momci do posljednjeg atoma snage, ali nisu mogli protiv onoga što je viđeno na stadionu Partizana. Partizanu pomoć sa strane nije potrebna. A tu pomoć je i te kako imao, posebno poslije izjednačenja Čukaričkog u 83. minutu. Bilo je sijaset manjih, ali i priličan broj krupnijih sudijskih grešaka tokom utakmice, za koje teško da možemo da kažemo da nisu bile tendeciozne. To se odnosi na situaciju kad je štoper Partizana Mihajlo Ilić udario bez lopte Bojicu Nikčevića, a prethodno je već imao žuti karton.

Sudija Danilo Nikolić riješio je da mu tada oprosti, iako je Ilić pritom i psovao našeg igrača, a sve to prošlo je iz samo njemu znanih razloga nekažnjeno. Da stvar bude gora, žuti karton je pokazao Nikčeviću. Prethodno, u 70. minutu utakmice sudija Nikolić je oprostio i direktan crveni karton Aleksandru Šćekiću poslije starta na Adetunđijem, kojeg je prvotimac Partizana brutalno nagazio. U tom trenutku nije se uključila ni VAR soba, a glavni arbitar smatrao je da je dovoljna kazna žuti karton. I na kraju, sigurno i najbitnije, pokazana je nadoknada od pet minuta. Sudija najprije nije svirao očigledan prekršaj na Cvetkoviću, dodijelio je loptu Partizanu, koji je postigao pogodak iako je nadoknada prije čitav minut istekla. Upravo u toj 'nadoknadi nadoknade', gol je postigao igrač koji nije ni trebalo da bude na terenu, da je sudija postupio po pravilima i da je ranije isključio Ilića", navodi se u saopštenju Čukaričkog. 

Pogledajte

00:40
Igrači Partizana, aplauzi
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC