• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi bez osam igrača za ključni meč Srbije: Povrede napravile problem, četvorica poslata u drugi tim

Dragan Stojković Piksi će imati problema da sastavi tim protiv Belgije jer neće moći da računa na osam fudbalera sa svog spiska.

 Piksi bez osam igrača za meč sa Bugarskom Izvor: MN PRESS

Dragan Stojković Piksi obratio se naciji na konferenciji za medije pred mečeve sa Belgijom i Bugarskom, a za prvi duel neće moći selektor Srbije da računa na veliki broj fudbalera sa svog konačnog spiska. Uz povrijeđenog Sergeja Milinkovića-Savića koji je već van konkurencije tu je još nekoliko rovitih. Četvorica su otpala za duel sa Belgijancima u srijedu od 20:45 zbog zdravstvenih problema. 

"Svi koji su pozvani - neće biti ovdje iz opravdanih razloga. Moje je da objasnim... Što se tiče Lazovića, ima povredu zadnje lože, tako da neće biti sa nama. Za Sergeja znate da ima povredu koljena, pauza oko četiri nedjelje. Gaćinović nije bio na spisku, ali radi se o igraču koji je imao problem sa zadnjom ložom i zato ga nisam zvao. On ne može da odigra 90 minuta. Srđan Babić ima upalu grla i ne treba da dolazi, ako bude bolje, priključiće se u srijedu", počeo je selektor nacionalnog tima Srbije. 

Osim četvorice koji imaju problema sa povredama još četvorica će odsustvovati zato što će ih A selekcija ustupiti Ljubinku Druloviću, novom selektoru juniorskog tima. 

"Znate i da mlada reprezentacija Srbije ima ciklus važnih utakmica i u razgovoru sa Drulovićem i u interesu srpskog fudbala odlučili smo se da Ilića, Ratkova, Mitrovića i Lučića pošaljemo kod njega", dodao je selektor prvog tima Srbije. 

Sada reprezentaciju Srbije čeka prijateljski meč sa Belgijom u srijedu od 20:45 časova, a onda i ključni duel kvalifikacija sa Bugarskom u nedjelju od 15 časova u Leskovcu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC