• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda javila Makabiju da ne dolazi: Velika promjena osam dana pred meč - u Beogradu ne može

Samo osam dana pred odigravanje meča Makabi iz Haife mora da traži novi stadion jer u Beogradu neće biti domaćin.

 Makabi Haifa neće igrati u Beogradu Izvor: MN PRESS

Iako je ranije najavljeno da će Makabi iz Haife svoj meč petog kola grupne faze Lige Evrope protiv Rena za koji nastupa Nemanja Matić odigrati na stadionu "Rajko Mitić", to se neće desiti. Crvena zvezda je obavijestila predstavnika Izraela da na njenom terenu neće moći da dočekaju francusku ekipu, pa će klub u kojem je do ljeta radio Barak Bahar morati da pronađe novu lokaciju na kojoj će biti domaćin.

Kako prenose najuticajniji mediji iz Izraela, Crvena zvezda je objasnila kako na stadionu postoje bezbjednosni nedostaci zbog kojih meč ne može da bude odigran u predviđenom terminu, dok pojedini portali otkrivaju i da je razlog za promjenu mjesta odigravanje mečeva popravka reflektora na stadionu Crvene zvezde. Do meča je ostalo samo osam dana, pa Izraelci moraju hitno da pronađu rješenje, a jedno od onih koja se nameću jeste Budimpešta.

Navodno, Makabi iz Haife već je kontaktirao ambasadora Izraela u Mađarskoj, pošto Srbija nema nijedan stadion na raspolaganju za ovaj meč. Opcija bi mogao da bude i Kipar, ali oni su već bili domaćini jednog evropskog meča Makabija iz Haife i nakon toga su istakli da više nisu zainteresovani za organizaciju ovakvih događaja.

Podsjećamo, košarkaški klubovi iz Izraela već igraju domaće mečeve u Beogradu, pošto im je ustupljena hala "Aleksandar Nikolić". Tako je turski Fenerbahče u veoma kratkom roku odigrao tri evroligaške utakmice u istom gradu - protiv Partizana, Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva, a na svakom od tih mečeva upisali su poraz. 

Makabiju iz Haife Beograd je prošle godine donio sreću pošto su autogolom Milana Pavkova u finišu meča eliminisali Crvenu zvezdu iz kvalifiakcija za Ligu šampiona. Tada je Dejan Stanković napustio klub, a Barak Bahar skrenuo pažnju na sebe. Ipak, čini se da ove godine Makabi nema toliko sreće u Srbiji, pa će morati da traži dalje.

Fudbaleri Makabija nakon tri odigrana kola imaju samo jedan osvojen bod - remijem protiv Panatinaikosa. Pored toga izgubili su utakmice od Rena i Viljareala, a sa španskim timom nisu odigrali revanš i ostaje im da nadoknade taj meč. Za sada se čini da imaju veoma male šanse da izbore neku od prve tri pozicije i evropsko proljeće, a promjena adrese nikako im neće pomoći u tome.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC