• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sofija ima sve u životu, pliva u milionima, a niko ne smije da joj priđe!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Upoznajte miljenicu Romana Abramoviča, Sofiju kojoj je hobi jahanje.

 Ćerka Romana Abramoviča Sofija Izvor: Mark Pain / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati ruski oligarh Roman Abramovič trenutno je u fokusu javnosti zbog toga što je uočeno da je na nedozvoljen način poslovao u Čelsiju, klubu koji je bio primoran da proda u aprilu prošle godine nakon izbijanja rata u Ukrajini, a to po običaju znači i da su članovi njegove porodice pod prismotrom medija.

Tako je ovih dana u centru pažnje jedno od sedmoro njegove djece - Sofija Abramovič. Ona je rođena 1997. godine i u Englesku se preselila 2003, zajedno sa svojim roditeljima, starijim bratom Arkadijem i sestrom Anom, a zbog očevog posla - uvijek je bila mnogo bliža sa majkom Irinom, drugom Romanovom ženom koja je inače nekadašnja stjuardesa i koja je sa ruskim oligarhom bila oko 16 godina u braku.

Prema dostupnim informacijama, Sofija je pohađala privatnu školu "Godolfin i Latimer" u Londonu čija jedna godina košta oko 30 hiljada dolara, ali s obzirom na bogatstvo Abramoviča - to nije bio nikakav problem. Međutim, koliko god da je Roman sve najbolje namijenio svojoj djeci, bio je veoma strog. Tako su u školu išli helikopterom, uz tjelohranitelje...

"Moj život sa Romanom nije bio bajka o kojoj su pisale novine. Za moje obezbjeđenje i našu djecu angažovao je grupu telohranitelja iz agencije za bezbjednost. Brojeve mobilnih telefona mijenjali smo jednom sedmično da niko ne bi mogao da nam uđe u trag", ispričala je jednom prilikom Sofijina majka Irina i kroz suze potom dodala: "Bojali smo se pokušaja otmice, ali nismo mogli da sakrijemo svoju djecu i da im ne pokažemo pravi život. Tako smo išli u pozorišta i muzeje sa gomilom tjelohranitelja. Svake godine je sve teže".

Iako je bio veoma strog, Sofija je bliska sa ocem i često objavljuju zajedničke fotografije. Sudeći po fotografijama na Instagramu, najveća ljubav joj je jahanje i uživa u njemu, kada nije na fakultetu u Njujorku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC