• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daniju Alvesu prijeti 12 godina zatvora!

Autor Dragan Šutvić

Advokati tražili 12 godina zatvora za Danija Alvesa.

 alvešu prijeti 12 godina zatvora Izvor: Profimedia

Slavnom brazilskom fudbaleru Daniju Alvesu prijeti čak 12 godina zatvora. Advokati su od tužilaštva tražili maksimalnu zatvorsku kaznu za Alvesa zbog navodnog silovanja jedne djevojke u noćnom klubu u Barseloni krajem prošle godine, a fudbaler se još od januara se nalazi u pritvorskoj jedinici i čeka suđenje.

Utvrđeno je da postoji dovoljno dokaza za suđenje koje se očekuje sljedeće godine, a iako je Dani Alves demantovao da je silovao dejvojku koja ga je tužila - sve su manje šanse da će uspjeti da izbjegne zatvor. Ne samo da mu prijeti popriličan period iza rešetaka, nego su advokati tražili i da plati 150 hiljada evra odštete žrtvi, kao i da mu se zabrani bilo kakav kontakt sa njom u sljedećih deset godina.

Na sve to, tražili su i da Alves nakon odsluženja zatvorske kazne bude pod pod prismotrom još deset godina, dok je fudbaler tražio da bude pušten na slobodu uz plaćenu kauciju. To je odbijeno pošto sud smatra da postoji opasnost da bi mogao da pobjegne iz zemlje.

Podsjetimo, Dani Alves je jedan od najboljih desnih bekova svih vremena i drugi najtrofejniji fudbaler u istoriji ovog sporta. Tokom bogate igračke karijere osvojio je 44 trofeja, između ostalog tri Lige šampiona s Barselonom i dvije Kopa Amerike s Brazilom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC