• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biser Partizana (19) rešeta u dresu Atalante: Crno-bijeli ga prodali za 500.000, on dao 14 golova na 13 mečeva

Srbiji ne fali napadača, a Dragan Stojković Piksi bi uskoro mogao da ima još jedno ime na spisku za A tim.

 Vanja Vlahović blista u Atalanti Izvor: MN PRESS

Srbija izgleda dobija još jednog ubojitog špica. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su se dokazali na najvećoj sceni, Luka Jović je konačno počeo da pogađa za Milan, a sada je i Vanja Vlahović na korak od toga da počne da rešeta u Seriji A. Napadač iz Vršca rođen u martu 2004. godine započeo je karijeru u Partizanu, prošao je omladinsku školu crno-bijelih, a u januaru 2023. godine je i zvanično potpisao za Atalantu za 500.000 evra.

Ove sezone je u Primaveri, takmičenju mladih timova u Italiji uspio da postigne 14 golova na 13 mečeva i pitanje je dana kada će biti prekomandovan u prvi tim. Vlahović je visok 184 centimetra, odlikuje ga odlična igra glavom, a osim na mjestu špica snalazi se i na krilnoj poziciji po desnoj strani i kao polušpic koji napada iz drugog plana.

Atalanta ga planira kao dugoročni projekat jer je dobio ugovor čak do 2028. godine, a moraže da nastavi da dominira jer je konkurencija na poziciji "devet" u Bergamu nevjerovatna. Tu je iskusni Kolumbijac Luis Murijel mladi El Bilal Ture, kao i reprezentativac Italije Đanluka Skamaka. Ipak, osim Skamake sa četiri gola nijedan napadač nije u formi, najbolji strijelac je krilni fudbaler Ademola Lukman sa šest pogodaka. 

U takvoj situaciji i uz trenutne povrede Skamake i Turea, moguće je da bismo uz Dušana Vlahovića i Luku Jovića mogli uskoro da dobijemo još jednog srpskog napadača koji igra ozbiljnu ulogu u svom timu u Seriji A. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC