• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Je l' znate da je neko tužio Zvezdu i otišao? Niko! Terzić o dugovanjima: Ne možemo da "otjeramo" igrače puškom, a ne...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da klub nikome ne duguje i da ga niko nikad nije tužio i dobio raskid ugovora.

 Zvezdan Terzic Zvezda nikome ne duguje i nije tuzena Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je danas da će jedan broj fudbalera napustiti klub tokom zime pošto je igrački kadar ogroman. Istakao je da je to zbog prevelikog broja igrača na treninzima, nezadovoljstva u svlačionici usljed male minutaže, ali uostalom zbog toga što je to i veliki udar na budžet.

Kakva je trenutno finansijska situacija u Zvezdi i da li ima dugovanja? Prethodnih dana pričalo se o tome da je Barak Bahar spremio tužbu zbog neisplaćenih zarada, dok Terzić uvjerava da je sve u redu. "Svi pričaju o dugovanjima Zvezde... Evo, ja sam ovdje u Crvenoj zvezdi deset godina i nijedan igrač nije napustio klub da je napisao tužbu i otišao. Ako ne možemo da otjeramo puškom naše igrače, kad im nađemo klub u inostranstvu, a oni neće da idu - vi procijenite sami da li im se duguje", naglasio je Terzić u obraćanju medijima.

"Zvezda nikad nikome nije ostala dužna, svjesni su toga iigrači zato su ostali u Zvezdi. Znate li da je neki igrač podnio tužbu i otišao iz Zvezde? Nije!", ponovio je generalni direktor Zvezde i rekao da nije slučajno svojim igračima u svlačionici rekao da očekuje titulu od njih jer su najplaćeniji u ligi.

Pogledajte

00:54
Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

"Ko nije spreman da živi i radi pod pritiskom, taj nije za Zvezdu. Kad dovodimo igrače razmišljamo ko je kakav karakter i da li može da igra pod pritiskom. Istorija je pokazala da je bilo fantastičnih igrača koji nisu mogli da izdrže pritisak. Zato igra 11 najboljih, onih koji mogu da nose pritisak", kazao je Zvezdan Terzić i osvrnuo se na sve glasnije priče da je kapiten Aleksandar Dragović nezadovoljan i da želi da ode iz Crvene zvezde: "Dragović svakih šest mjeseci hoće da ide, mi mu kažemo ne može i bude najveći profesionalac na svijetu. Pokušaćemo da se dogovorimo sa njim da ostane, ako ne uspijemo, poželjećemo mu sve najbolje. Dao je mnogo Zvezdi, došao u najboljem dobu i pružio nam je mnogo. Važno nam je da igrači koji su mnogo dali Zvezdi budu zadovoljni".

Crvena zvezda će do 14. januara trenirati u Beogradu, a narednog ponedeljka crveno-bijeli će otputovati na Kipar (Pafos). Tamo će biti do 2. februara, a za sada poznato da će igrati pet pripremnih utakmica, među kojima su za četiri poznati datumi i protivnici. Ovo je spisak utakmica koji je objavila Zvezda.

17. januar Crvena zvezda - Hloraka (kiparski drugoligaš)
20. januar Crvena zvezda - Zalaegerseg
24. januar Crvena zvezda - Spartak Subotica
28. januar Crvena zvezda - Mladost Lučani
1. februar - generalna proba, još nije poznat rival

Ovo su fudbaleri koji su na spisku Vladana Milojevića na startu priprema:

  • GOLMANI: Zoran Popović, Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Balša Popović.
  • ODBRANA: Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Naser Điga, Viktor Radojević, Veljko Milosavljević, Lazar Nikolić.
  • VEZNI RED: Mirko Ivanić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Edmund Ado, Osman Bukari, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan i Nikola Mituljikić, Nikola Knežević, Andrija Maksimović, Hvang In Bom, Uroš Kabić i Stefan Mitrović.
  • NAPAD: Šerif Endiaje, Aleksandar Katai, Piter Olajinka, Žan-Filip Kraso, Jovan Mijatović i Aleksandar Kahvić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:21
Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC