• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac trener Crvene zvezde, a sin novi fudbaler Čukaričkog!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Nemanja Milojević prvo pojačanje Čukaričkog za proljećni dio sezone.

 Nemanja Milojevic potpisao za Cukaricki Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Čukarički ozvaničio je svoje prvo zimsko pojačanje - samo nekoliko dana nakon što je raskinuo ugovor u Novom Pazaru, Nemanja Milojević se vraća u klub u kojem je ponikao. Sin starog-novog trenera Crvene zvezde ponovo će živjeti u istom gradu kao otac, jer će u proljećnom dijelu tekuće sezone obojica ugovorima biti vezani za beogradske klubove!

Nakon 12 mečeva u prvenstvu i jednog u Kupu Srbije - bez upisanog gola ili asistencije - Nemanja Milojević i Novi Pazar sporazumno su raskinuli saradnju. Ipak, kreativni vezni fudbaler koji može da pokriva nekoliko pozicija na sredini terena nije dugo čekao i već ima novi angažman, na Banovom brdu!

"Znam gdje sam došao, u ovom klubu sam proveo lijepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promijenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primjer Marko Docić, Nemanja Belić... Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem", rekao je Milojević i najavio saradnju sa novim šefom struke Čukaričkog: "Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovdje uvijek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice."

Sin Vladana Milojevića ponikao je u Čukaričkom dok je njegov otac bio trener prvog tima, ali je u seniorski tim promovisan tek nakon odlaska trofejnog trenera. Debitantski nastup u seniorskoj konkurenciji zabilježio je kod Nenada Lalatovića, a poslije Čukaričkog nastupao je za Vojvodinu, grčki Panionios, Voždovac, Kolubaru i Novi Pazar. Naredni meč u elitnom rangu srpskog fudbala biće mu jubilarni, 150.

Nemanja Milojević rođen je u Atini gdje je Vladan tada gradio igračku karijeru, a svojevremeno je bio reprezentativac Grčke do 19 i 21 godine. Ukupno je odigrao osam mečeva u reprezentativnom dresu, ali nijedan od njih u seniorskoj konkurenciji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC