• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Milojević produžio ugovor u Al Vaslu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Milojević za kratko vrijeme dobio novi ugovor u Emiratima.

 Milos Milojevic produzio ugovor u Emiratima Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda nije vjerovala Milošu Milojeviću uprkos osvajanju "duple krune" i odlučila je da ga još tokom prethodnog proljeća zamijeni Barakom Baharom, međutim nije to pretjerano poremetilo mladog trenera. Napustio je "Marakanu" i brzo izabrao da karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a iako su se mnogi tamo "opekli" - čini se da je ovo bio pun pogodak i za njega, ali i za sam klub.

Tako je Miloš Milojević poslije samo nekoliko mjeseci u Al Vaslu dobio novi ugovor u Emiratima, preciznije produžio je saradnju sa ovim klubom sve do 2026. godine, potvrđeno je na društvenim mrežama. Dakle, ne planira Milojević da mijenja sredinu, a ni Arapi njega da mijenjaju.

"Odluka o produženju saradnje uslijedila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest mjeseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom", navodi se u njihovom saopštenju na zvaničnom sajtu uz fotografiju koja dovoljno svjedoči da su obje strane zadovoljne dosadašnjim poslom i da žele da nastave u istom smjeru.

Milojević je inače prvi dio sezone u Emiratima završio na prvom mjestu, a kao "šef" Al Vasla tri puta je proglašavan za trenera mjeseca. Ostvario je devet pobjeda i tri remija, a plasirao se i u polufinale Kupa.



Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC