• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počele pripreme Rudar Prijedora, Trivunović okupio 32 fudbalera!

Autor Dragan Šutvić

Prijedorčani su počeli sa radom.

 počele pripreme rudar prijedora  Izvor: FK Rudar Prijedor

Fudbaleri Rudar Prijedora počeli su ovog ponedjeljka sa pripremama za proljećni dio sezone.

Treneru Vuletu Trivunoviću na prvi trening su se odazvala 32 igrača, od čega je pet juniora, dok su tri fudbalera na probi.

Spisak čine: Milan Trišić (golman), Aleksa Trninić (golman), Nemanja Pekija, Nemanja Raković, Frenklin Ogboke, Nemanja Marić, Dragan Živanović, Veljko Rauš, Mile Kovačević, Milorad Bilbija, Aleksandar Milaković, Mujo Smajić, Đani Salčin, Aleksandar Demonjić, Džozef Amoa, Marin Samardžić, Vukašin Daničić, Nikola Njamculović, Edin Kesić, Marko Šebez, Paulo Žoel da Silva, Nikola Komazec, Filip Mikić, Damjan Marković, Mario Sajak, Čigozi Okori (proba), Patrik Gbegbe (proba), Sinan Ćehić (golman, junior), Nikola Zmijanjac (junior), Boško Radinović (junior), Vuk Ćurković (junior) i Pavle Zec (junior).

"Što se tiče naših ciljeva, oni i dalje ostaju isti. Nastavljamo da radimo i spremamo se za nastavak sezone kako bi do kraja ostali u trci za Premijer ligu. Ekipa nije doživjela velike promjene u igračkom kadru, postojala je jedna grupa igrača koja je izrazila želju da promijeni sredinu i mi im nismo pravili problem, a to su igrači koji nam nisu donijeli ono sto smo od njih očekivali u prvom dijelu sezone. Doveli smo pojačanja za koja smatramo da nam mogu pomoći da budemo efikasniji na proljeće, a pratićemo tržište kako bismo eventualno doveli još dva igrača koja će podići nivo naše igre. Takođe, imamo igrače iz naše omladinske škole kojima želimo dati prostor u treningu kao nagradu za odličan rad u omladinskoj školi. Nekoliko igrača je na probi, a u tim se nakon povrede vraćaju Kesić i Mikić sa čijim oporavkom nećemo žuriti. Uprava na čelu sa predsjednikom je obezbijedila sve moguće uslove za dobar i kvalitetan rad, među kojima je i odlazak na pripreme u toplije krajeve, tako da je na nama da mnogo radimo kako bismo pokušali ostvariti zacrtane ciljeve", rekao je Trivunović povodom početka zimskog rada.

Izvor: FK Rudar Prijedor

Prijedorčani prvi dio priprema obaviti u Prijedoru, dok se 26. januara sele u Medulin, gdje će ostati 11 dana i odraditi glavni dio priprema.
Po povratku iz Medulina, planirano je odigravanje još tri ili četiri kontrolne utakmice.

Drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske počinje 2. marta, a Rudar Prijedor će u prvom proljećnom kolu biti domaćin Ljubiću.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC