• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Bajernu! Tuhel zaratio sa "pola tima", ni najbolji igrači ga više ne slušaju!

Autor Dragan Šutvić

Tomas Tuhel u nemogućoj situaciji da popravi atmosferu u Bajernu gdje mu pola tima ne vjeruje.

 Tomas Tuhel u svađi sa igračima Bajerna  Izvor: Profimedia/Jöran Steinsiek / imago sportfotodienst

Bajern ima ubedljivo najbolji tim u Njemačkoj, ali to ne pokazuje pošto su proteklog vikenda izgubili od Verdera na "Alijanc areni" (0:1) i tako sada zaostaju čak sedam bodova za liderom Leverkuzenom, s tim da imaju meč manje od tima Ćabija Alonsa. Ipak, u ovom trenutku imaju malo razloga za optimizam jer partije Bajerna, kao i odnos Tuhela sa igračima, ne govore da je moguće da dođe do velikog preokreta do kraja sezone.

Znamo od ranije da je Tuhel imao dosta problema sa Džošuom Kimihom i Leonom Goreckom dok je sada navodno definitivno "puklo" i sa Lirojem Saneom. Jedan od najboljih igrača Bajerna ove sezone pobjesnio je na Tuhela protiv Bremena, kada se čitav meč ljutio i odmahivao rukom ka klupi, posebno nakon što mu je promijenjena pozicija.

U potrazi za izjednačujućim golom, Tuhel je poslao Sanea sa krila u sredinu, što se fudbaleru nikako nije dopalo, tako da je na kraju čak i Tomas Miler morao da ga smiruje: "Liroj se posebno negativno istakao u sramoti Bajerna. Kada je Tuhel napravio tri izmjene, Sane je trebalo da promijeni poziciju. Kada mu je to saopšteno, kamera ga je uhvatila kako negoduje i maše rukama u pravcu Tuhela", piše njemački tabloid "Bild".


Po jednoj od zvijezdi Bajerna "udario" je i bivši fudbaler Mihael Balak koji je rekao da je to neprikladno ponašanje zbog kog mora da poradi na sebi, dok je s druge strane druga legenda kluba Lotar Mateus naglasio da Tuhel griješi: "Odluka da Gorecka ponovo ne bude starter nije bila dobra za atmosferu u ekipi. Igrači to ne mogu shvate. Mora da shvati Tuhel, cijenjen je u timu".

Vidjećemo šta će se dešavati sa Bajernom u budućnosti pošto bi bila šteta da godinu u kojoj Hari Kejn igra maestralno (26 golova na 24 utakmice) ne iskoristi. Možda se sprema potez kao sa Nagelsmanom prošlog proljeća?

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC