• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuhel zaratio sa svima oko sebe! Portparol morao da ga smiruje zbog pitanja o otkazu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tomas Tuhel je na ivici otkaza u Bajernu i atmosfera je očajna, pa nije iznenađenje što se svi pitaju koliko dugo će još biti trener.

 Tomas Tuhel iznerviran pitanjima o otkazu Izvor: YouTube/Bayern Munich/Screenshot

Kada se sve stavi na papir, Bajern možda ima i najjači tim na svijetu, ali to ne pokazuje na terenu. Nedavno su doživjeli debakl protiv Leverkuzena (3:0) i zaostaju čak sedam bodova za timom Ćabija Alonsa, dok nisu uspeli da se "izvade" ni u Ligi šampiona. Prethodne noći na "Olimpiku" Lacio je slavio 1:0 golom Čira Imobilea iz penala u 69. minutu, a da nevolja bude još veća Bajern u revanšu neće moći da računa na Upamekana koji je skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton.

S obzirom da se taj susret igra "tek" 5. marta, postavlja se pitanje i da li će na klupi Bajerna biti Tomas Tuhel u koga čini se niko više u svlačionici ne vjeruje. Od starta je bio "u ratu" sa nekoliko igrača, ali nakon što su se pojavile informacije da pregovara sa Barselonom, čini se da su mu svi okrenuli leđa, možda i uprava koja u tajnosti pregovara sa drugim trenerima...

Tako je očekivano bilo upitati Tuhela da li razmišlja o svojoj budućnosti, na šta je trener bijesno odgovorio "ne". Nakon što su ga to upitali u "flešu", nastavilo se i na konferenciji za medije. Opet je Tuhel odgovorio "ne", potvrdivši da nije zabrinut za svoj posao, ali naravno da su novinari željeli čuti opširniji odgovor od toga. Na potpitanje da li je pravi trener za ovu ekipu Bajerna, Tuhel se još više iznervirao: "Odgovorio sam, želio bih da pričamo o igri".

Na sve to, morao je da se umiješa i portparol Bajerna i da smiri situaciju pošto je Tuhel sada u "totalnom ratu" sa svima, ne samo sa svojim igračima, pa će naredni dani biti vrlo interesantni u Minhenu. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC