• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani napravili haos, povrijedili i dva dječaka: Jednom rasječeno lice, drugi dobio flašu u glavu

Huligani su napravili haos u Španiji, ima povrijeđenih...

 Huligani napravili haos u Španiji Izvor: Printscreen/Instagram/Marca

Atletik Bilbao srušio je Atletiko Madrid (3:0) i prošao u finale Kupa kralja, ali je meč ostao u drugom planu. Razlog za to su huligani koji su napravili haos pred revanš meč na "San Mamesu". Nastao je haos, pravi "pakao" na ulicama i preko 60 osoba je povrijeđeno tom prilikom prenosi "Radio Marka".

Neki od njih završili su u bolnici zbog povreda, navodno među povređenima ima i djece. Ana, jedna od djevojaka koja je bila dio toga, javila se u jednom TV programu i ispričala je svoju verziju događaja.

"Sve je bilo užanso organizovano. Bilbao nas je obavijestio da ne postoji tačka skupljanja za navijače niti organizovani autobusi, išli smo sami ulicama, znali smo da smo mete", ispričala je Ana, koja je kao fan madridskog Atletika bila sa njima u grupi.

Nije bila jedina koja se javila, bilo je i drugih svjedoka. Jedan od njih je opisao da je "jedna grupa huligana odlučila da uđe u restoran u kom su oni jeli". Tu je vidio potresne scene.

"Jednom klincu su isjekli lice i on je u bolnici. Drugog su udarili flašom u glavu, blizu oka. Bili su veoma uplašeni, zvali su i policiju koja im je rekla da ništa ne može da uradi."

Javila se i još jedna žena. "Čekali smo kola hitne pomoći kada su se vratili ponovo i imali sukob. Udarili su jednu djevojku koja je izašla da zapali cigaretu. Moj suprug misli da su mu slomili vilicu kada su ga udarili."

Poslije toga se ponovo javila Ana. "Ne razumijemo. Zvali smo ih i saopštili da se nalazimo u jednom restoranu i da su nas opkolili, da će nas ubiti, da su svi tu. I, niko nije došao", povišenim tonom je ona objašnjavala.

Španska agencija "EFE" saopštila je da je poslije svih užasnih scena samo jedna osoba uhapšena i da je četvoro pripadnika obezbjeđenja povrijeđeno u sukobu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC