• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez kapitena u Nišu: Milojević otkrio kad se vraća Aleksandar Dragović

Trener Crvene zvezde govorio o povredi Aleksandra Dragovića, koji propušta meč u Nišu.

 Aleksandar Dragović stanje sa povredom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nije uspjela da pobijedi Partizan u 172. vječitom derbiju, pa na gostovanje Radničkom u Niš putu kao drugoplasirani tim Superlige. Na tom meču gotovo sigurno igraće bez kapitena Aleksandra Dragovića, koji je zbog povrede zamijenjen u prvom dijelu meča protiv najvećeg rivala. Ipak, njegova povreda nije teže prirode, otkrio je trener Vladan Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde govorio je i o kartonima Gelora Kange, povredi Vladimira Lučića i mladim igračima koji u ovom trenutku konkurišu za startnu postavu aktuelnog šampiona Srbije. O dešavanjima u Radničkom, koji je ponovo ostao bez trenera, nije želio mnogo da kaže.

"Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je riječ o treneru. Osluškujemo, ali usmjeren sam na Zvezdu", počeo je Milojević i osvrnuo se na probleme sa povredama u svom timu: "Prve prognoze za Aleksandra Dragovića su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a poslije toga slijedi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Vidjeli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro."

U jednom trenutku je djelovalo da će zbog problema sa kartonima iskusni Gelor Kanga propustiti meč, ali on zapravo nema četiri žuta kartona. "Prema zvaničnim podacima FSS-a Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog", otkrio je trener Crvene zvezde.

Na prvih pet utakmica u prolećnom dijelu sezone, Vladan Milojević je u startnim postavama imao pet različitih bonus igrača. Počelo je nastupom Jovana Šljivića na proljećnoj premijeri, nastavilo se nastupima Uroša Sremčevića, Ognjena Mimovića, Vladimira Lučića i Marka Stamenića, pa ostaje da se vidi da li će trener Zvezde i u nastavku sezone rotirati mlade fudbalere.

"Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vrijedno rade i čekaju šansu", podvukao je Milojević.

U narednom periodu bi bonusi Crvene zvezde mogli da budu golman Ivan Guteša, defanzivac Viktor Radojević, centralni vezni Nikola Knežević i Andrija Maksimović, krilni napadači Jovan i Nikola Mituljikić, kao i već proverena opcija u vidu Koste Nedeljkovića, čiji se oporavak od povrede čeka kako bi zauzeo mjesto uz desnu aut-liniju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC